Stage of afstuderen

Kom ervaring op doen bij Mobilis!

Volg jij een MBO, HBO of WO opleiding in de richting van Civiele en/of Infra Techniek en ben je op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplaats? Dan komen wij graag met jou in contact!

Mobilis werkt met enthousiaste medewerkers aan diverse civiel technische projecten, variërend in omvang en discipline, maar altijd kwalitatief hoogstaand en onderscheidend. Regelmatig hebben wij op onze projecten, maar ook op onze kantoren te Apeldoorn, Rotterdam en Nederweert plaats voor flexibele en gemotiveerde stagiairs en afstudeerders. 

Als stagiair/afstudeerder ga je meestal naar een project waar je zowel bij de werkvoorbereiding als de uitvoering wordt ingezet. Trekt de hectiek van de bouwplaats je niet? Dan biedt ook het ontwerpbureau mogelijkheden, waar je meewerkt met tekenaars en constructeurs. Zowel een fulltime als parttime invulling van jouw stage of afstudeeropdracht is bespreekbaar.

Mobilis biedt inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng, waar samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Ben je geïnteresseerd geraakt, en wil jij graag in aanmerking komen voor een stage- of afstudeerplaats? Bekijk de vacatures, stuur jouw CV met motivatiebrief naar ons toe en wie weet kunnen wij jou een leuke plek aanbieden!

Vacature overzicht