Werken bij Mobilis

Ga jij met ons de verbinding aan? Is techniek jouw passie? Wil jij waardering, een goed salaris en leuke collega’s? Wij bouwen en onderhouden met trots civiele projecten. Wij tonen ambitie en groeien door. Ook de komende 100 jaar zetten we de toon in de infrastructuur. Jij past als constructeur, uitvoerder, tendermanager of KAM-expert altijd in ons team. Ga de uitdaging aan!

Wat wij bieden

  • Een goed salaris. Goede mensen verdienen een goed salaris
  • De mooiste projecten om aan te werken of een gave kantoorlocatie
  • 43 vrije dagen
  • Een ruime vergoeding voor je maandelijkse ziektekostenverzekering
  • Een maandelijkse sportvergoeding, we vinden een goede conditie belangrijk
  • Een iPhone en een laptop
  • Een studietoelage voor de kinderen (TBI Studiefonds)
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling, conform CAO Bouw & Infra
  • Een personeelsvereniging en heel veel leuke collega’s
  • Het TBI Leerportaal, met ruim honderd cursussen en onderwijsmodules

Wie worden jouw collega's

Nog meer weten over hoe het is om te werken bij Mobilis?

Hier vind je nog meer verhalen van Mobilianen

Onze vloggers

Ruud Arkesteijn

Singelgrachtgarage Amsterdam

Bernice Hofland

Team Proziser

Een dag uit het leven van

Kirsten Smit

EMVI-coördinator

Tristan Vlijm

Assistent uitvoerder

Onderdeel van TBI

TBI is al meer dan 40 jaar een toonaangevende speler in de techniek, bouw en infra. Met 21 zelfstandige ondernemingen, meer dan 6.400 collega's en een omzet van 2,6 miljard euro in 2023, is TBI de derde grootste bouwer van het land. Dankzij de veelzijdigheid binnen het concern worden er bijzondere bouwwerken, infrastructuur en technische installaties gerealiseerd. De focus ligt hierbij op het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen.

Naast het waarborgen van continuïteit, streeft TBI actief het welzijn van de samenleving na door te investeren in duurzame en maatschappelijke initiatieven, zoals het TBI Praktijkfonds en de TBI Klimaattrein.

De extra's

Stichting Studiefonds

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Maar onderwijs is niet goedkoop. Stichting Studiefonds TBI geeft daarom elk jaar ruim 2500 scholieren en studenten een toelage en een bijdrage in de kosten. Een steuntje in de rug, waarmee we kinderen stimuleren om een opleiding te volgen.

 

Lees meer

TBI acdmy

Jezelf blijven verbeteren is van enorm belang. Je kunt de toekomst immers niet maken met de kennis van gisteren. Via de TBI acdmy worden veel verschillende opleidingen aangeboden en wordt kennisdeling gestimuleerd.  De TBI acdmy is er voor alle TBI-collega’s. De academie helpt vakmanschap te verbeteren én persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Lees meer

Jong TBI

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Opgericht voor alle TBI-werknemers onder de 35 jaar. Bij Jong TBI vergroot je jouw netwerk en verbreed je jouw kennis. Je kunt deelnemen aan educatieve, sociale en sportieve activiteiten. Zoals toffe project- of locatiebezoeken, workshops, studiereizen en gezellige borrels.
 

Lees meer

Onze Projecten

Met ruim 100 jaar ervaring is daadkracht onze belangrijkste drijfveer. Slimmer verbinden, beter bouwen is ons motto. Wij werken aan zowel grote als kleine infra-projecten, met de nadruk op civiel. Zonder uitzondering unieke werken met focus en expertise ontworpen en gebouwd.

Elke bouwplaats is voorzien van één of meerdere keten. Soms in een buitengebied, soms midden in de stad maar altijd voorzien van alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen.

Onze werkplekken

Kantoor Rotterdam

Prominent gelegen aan de A20 in de wijk Prins Alexander is MM25 voor onze medewerkers goed bereikbaar want trein en bus zijn op 5 minuten loopafstand.  Elke verdieping is opgedeeld in ‘werkvlekken’ waarbinnen elke medewerker het type werkplek kan kiezen wat bij zijn/haarwerkzaamheden past. Dat zorgt voor meer verbinding met de andere collega’s en stimuleert de creativiteit

Kantoor Nederweert

In het zuiden van het land hebben wij samen met TBI-onderneming Voorbij Funderingstechniek een ruim kantoor met een terrein voor materieel beschikbaar. Vanuit deze locatie kunnen wij inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de projecten in het zuiden en net over de grens en zijn we op de toekomst voorbereid.

Kantoor Apeldoorn

Bij een Slimme Verbinder past een Smart Gebouw. Een kantoor dat past bij onze ambities waarin technologie en innovatie de toekomst bepalen van mobiliteit. Als vernieuwende denker begrijpen wij dat de mooiste creaties ontstaan in een open, prettige en veilige werkomgeving. In het ruime kantoor aan de Fauststraat hebben wij een moderne kantoorlocatie en blijven wij als Mobilianen bouwen aan de mooie infrastructuur in Nederland.