Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de Bouw Infra CAO en aansluitend bij jouw werkervaring. Mobilis biedt je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Mobilis, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Tevens hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, sportvergoeding en TBI-Studiefonds.

Vergoeding sporten

Om het gezonde leven te promoten, geeft Mobilis een sportvergoeding aan de medewerkers die kunnen aantonen dat ze maandelijks geld uitgeven aan een sportabonnement. Dit is maximaal € 20,- bruto, of zoveel minder dat de  medewerker daadwerkelijk uitgeeft aan sporten.

Studiefonds TBI

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van TBI is in 1992 Stichting Studiefonds TBI opgericht. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van de kinderen van (oud-) werknemers van TBI of één van de TBI-ondernemingen. Dit doen zij door de kinderen zélf een tegemoetkoming in het les- of collegegeld aan te bieden.  
Als je bij Mobilis komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. 

Met elkaar zijn we trots!

Waarom? Omdat we met ons studiefonds ieder jaar tussen de 2500 en 2800 van onze kinderen helpen door middel van een school- of studietoelage. Voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemen in de puurste vorm, omdat we vinden dat al onze kinderen recht hebben op goed onderwijs. We zeggen niet voor niets ‘Maak de toekomst’!

Joël en zijn vader Edward én Mette en haar moeder Daisy vertellen je er in deze video meer over. 

Stichting studiefonds TBI

''Onze kinderen hebben de toekomst. Daarom is goed onderwijs van het grootste belang. Maar nog belangrijker is dat iedereen de kans krijgt om onderwijs te volgen.''
Michiel Tromm, Voorzitter Stichting Studiefonds TBI

Peter, Marlo en Joost over het studiefonds

Frank en Marten over het studiefonds

Kom ook werken bij Mobilis!