SLIMMER VERBINDEN, BETER BOUWEN

Met ruim 100 jaar ervaring is daadkracht onze belangrijkste drijfveer. Slimmer verbinden, beter bouwen is ons motto. Wij werken aan zowel grote als kleine infra-projecten, met de nadruk op civiel. Zonder uitzondering unieke werken met focus en expertise ontworpen en gebouwd. Het resultaat van ons werk is te zien in wegen, tunnels, bruggen, sluizen en waterzuiveringen, industrie en energie door heel Nederland.

Over Mobilis

Mobilis is ervan overtuigd dat beter bouwen begint met slim verbinden. Belangrijk, want alles in de bouw draait om verbinding.

Als onderdeel van TBI heeft Mobilis het vermogen om het juiste team te koppelen aan de juiste technieken. Wij snappen hoe partijen zo samenwerken dat ze telkens tot hun meerwaarde komen. Of het nou om partners of onderaannemers gaat. Of een project nou duurzaam, tegen minimale hinder of met een maatschappelijk doel gerealiseerd wordt. Dankzij goede voorbereiding maken wij onze beloftes waar. Samen staan we voor kwaliteit van bouwen, wat betekent dat je continu bekijkt welke innovaties je kunt toepassen.

Met een team van 475 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Onderdeel van TBI en TBI Infra

Mobilis is onderdeel van TBI, een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie. Het zijn stuk voor stuk ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

TBI Infra wordt gevormd door Mobilis, Voorbij FunderingstechniekVoton en Struijk

Lees hier de gedragscode

INTEGRITEIT

Met elkaar werken we elke dag in en aan onze fysieke leefomgeving. Onze projecten bevinden zich vaak midden in de samenleving. Een samenleving die voortdurend verandert. Niet alleen door nieuwe technieken, maar ook door de aanpassing van waarden en normen. Dit vraagt om duidelijkheid, transparantie en heldere afspraken over ons gedrag. Het vraagt om een integere en open cultuur, waarin ook dilemma’s, gevoelige zaken bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Daarom maken wij heldere afspraken over ons gedrag.

Deze afspraken zijn vastgelegd in de TBI Gedragscode.