Werken bij Mobilis

Mobilis is gespecialiseerd in het realiseren van projecten in de civiele bouw. Onze kernwaarden zijn: constructief, coöperatief, creatief en competitief.Onze missie: in ons vakgebied onderscheidend te zijn.

Wat maakt ons bijzonder

  • Mobilis is een relatief kleine organisatie waar vol enthousiasme aan mooie en uitdagende projecten wordt gewerkt. Door onze omvang hebben we een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.
  • Wij bieden nieuwe collega's een inspirerende werkomgeving vol professionele uitdagingen en mogelijkheden tot verdere ontplooiing. Een informele en collegiale werksfeer waarbij samenwerken een belangrijk uitgangspunt is. Want bouwen doe je immers niet alleen!
  • Medewerkers die in dienst komen bij Mobilis krijgen een contract conform de CAO voor Bouwnijverheid. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kennen we diverse mooie bedrijfsregelingen, denk hierbij aan ruime vergoeding voor collectieve verzekeringen en een bijdrage aan de studiekosten van studerende kinderen

Engineering

De wereld om ons heen verandert. Complexe en innovatieve contractvormen zoals PPS en DBFMO vragen om een andere benadering van het ontwerpproces.

De Engineeringsafdeling van Mobilis richt zich op alle facetten van het ontwerpproces binnen de marktgebieden Infra, Water en Industrie. De afdeling telt 30 medewerkers maar heeft de ambitie om door te groeien naar 50 medewerkers.

De Engineeringsafdeling bestaat uit ervaren ontwerpcoördinatoren, constructeurs, ontwerpers en tekenaars met elk hun eigen achtergrond. Naast civieltechnische en bouwkundige kennis is ook kennis van geotechniek vertegenwoordigd.

Diversiteit van de medewerkers, standaardisatie en focus op integraliteit en multidisciplinariteit zijn de belangrijkste aandachtspunten.

Ook de diversiteit in de uitdagende projecten maakt Mobilis een interessante werkgever. Denk aan het nieuwe station Rotterdam Centraal, Mobilis was hier hoofdaannemer. Maar ook de Tacitusbrug A50 Ewijk-Valbrug, de Tweede Coentunnel, Sluiskiltunnel in Terneuzen en de A4 Steenbergen zijn door Mobilis gerealiseerd. Op dit moment zijn we o.a. bezig met de Spoortunnel in Delft, de Hoekse Lijn  en werken we volop aan de Centrale As in Friesland.

Stuk voor stuk projecten waar voor de Engineeringsafdeling een geweldige uitdaging in zit!