Vind je vacature

Werken bij Mobilis

Maak met ons de toekomst!

Nog 100 jaar met trots toonaangevende projecten bouwen. Dit is onze missie. Een doel dat wij alleen bereiken met onze mensen. Onze mensen die dagelijks werken als constructeur, werkvoorbereider, uitvoerder, bedrijfsondersteuner en nog veel meer. Onze mensen zijn het allerbelangrijkst, want samen zorgen wij voor een mooie toekomst.

Het mooie aan werken bij Mobilis is de verscheidenheid projecten. Bij ons kan je werken aan zowel grote als kleine projecten. Bij een groot project draag je de verantwoordelijkheid voor een onderdeel van het grote geheel. Bij een klein project word je veel breder ingezet en kan je zelfs de eindverantwoordelijkheid dragen. Vol enthousiasme werken wij aan mooie en uitdagende projecten, zoals de aanleg van de nieuwe RijnlandRoute, de renovatie van Maastunnel, de uitbreiding van de Sluis in Eefde, het aanleggen van de nieuwe Groeneboog (A13/A16) en nog veel meer…

Wij werken aan deze bijzondere projecten waar ook jij aan mee kunt werken. Wij zijn een bedrijf waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je kunt groeien naar een functie waarbij jij je prettig voelt en je het beste uit jezelf haalt. Wij hebben een platte organisatiecultuur en een informele en collegiale werksfeer. Samenwerken is bij ons een belangrijk uitgangspunt, bouwen doe je immers niet alleen.

Onze mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst, nu en in de toekomst. En met onze projecten werken wij aan een betere en mooie toekomst. Werk jij binnenkort met ons mee? Dan maken wij samen de toekomst!

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de Bouw Infra CAO en aansluitend bij jouw werkervaring. Mobilis biedt je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Mobilis, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Tevens hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, sportvergoeding en TBI-Studiefonds.
 

  • Vergoeding sporten
    Om het gezonde leven te promoten, geeft Mobilis een sportvergoeding aan de medewerkers die kunnen aantonen dat ze maandelijks geld uitgeven aan een sportabonnement. Dit is maximaal € 20,- bruto, of zoveel minder dat de medewerker daadwerkelijk uitgeeft aan sporten.
     
  • Studiefonds TBI
    De kinderen van medewerkers die op 1 mei van het jaar voor onbepaalde tijd in dienst zijn bij een TBI-bedrijf, kunnen aanspraak maken op het TBI Studiefonds. Het TBI-Studiefonds maakt maandelijks een bedrag over naar deze kinderen ter bevordering van hun ontwikkeling. Voorwaarden zijn o.a. dat ze naar middelbaar onderwijs of MBO/HBO/WO gaan.