Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de Bouw Infra CAO en aansluitend bij jouw werkervaring. Mobilis biedt je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en cursussen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Mobilis, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Tevens hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld 20 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen en 13 individuele budgetdagen, sportvergoeding en TBI-Studiefonds.
 

  • Vergoeding sporten

Om het gezonde leven te promoten, geeft Mobilis een sportvergoeding aan de medewerkers die kunnen aantonen dat ze maandelijks geld uitgeven aan een sportabonnement. Dit is maximaal € 20,- bruto, of zoveel minder dat de medewerker daadwerkelijk uitgeeft aan sporten.
 

  • Studiefonds TBI

De kinderen van medewerkers die op 1 mei van het jaar voor onbepaalde tijd in dienst zijn bij een TBI-bedrijf, kunnen aanspraak maken op het TBI Studiefonds. Het TBI-Studiefonds maakt maandelijks een bedrag over naar deze kinderen ter bevordering van hun ontwikkeling. Voorwaarden zijn o.a. dat ze naar middelbaar onderwijs of MBO/HBO/WO gaan.

Kom ook werken bij Mobilis!

Bekijk alle vacatures