Roggebot Dag van de Bouw 2022


Dank voor je bezoek aan de dag van de bouw 2022!


Deze dag heb je een kijkje achter de schermen gekregen van de bouw van het project N307 Roggebot-Kampen.

In opdracht van de provincie Flevoland en provincie Overijssel voert Combinatie Roggebot, bestaande uit Mobilis, Van Gelder en Van den Herik, het project N307 Roggebot-Kampen uit.

Het doel van het project is het verbeteren van de doorstroming en verkeersveiligheid op de N307, het verbeteren van de waterveiligheid in de regio IJsseldelta en het verbeteren van de ruimtelijke kwaliteit in het gebied.

LIJKT HET JE LEUK OM OOK MEE TE WERKEN AAN DIT SOORT MOOIE PROJECTEN?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's!

Werken bij Mobilis

Met een team van 475 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland. Ga jij met ons de verbinding aan? Is techniek jouw passie? Wil jij waardering, een goed salaris en leuke collega’s? Wij bouwen en onderhouden met trots civiele projecten. Wij tonen ambitie en groeien door. Jij past als constructeur, uitvoerder, ontwerper, werkvoorbereider, tendermanager of KAM-expert altijd in ons team. Ga de uitdaging aan!

Werken bij Van Gelder

Van Gelder is de full-service infrapartner voor Nederland. Met onze infra-oplossingen dragen wij bij aan de slimme, duurzame en veilige openbare ruimte van de toekomst.
Wij zijn een Nederlands, financieel onafhankelijk familiebedrijf met ruim 1.100 gedreven collega’s en meer dan 100 jaar ervaring. Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder is een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft. Van Gelder heeft werklocaties over het hele land en is ook actief in Duitsland.

Werken bij Van den Herik

Familiebedrijf Van den Herik is waterbouwer in hart en nieren. De passie voor werken met water is ontstaan in 1946. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming met zo'n 200 medewerkers, sterk in zowel waterbouwkundige projecten als het opsporen van conventionele explosieven. Van den Herik is veelzijdig, heeft een sociale en duurzame aanpak én is innovatief. Samen met onze onafhankelijke zusterbedrijven bouwen we aan een toekomst die leefbaar, toegankelijk en veilig is voor de mensen die er leven. Engineering the future of water.