Over TBI Infra

Slim verbinden doen we samen

Mobilis vormt samen met Voorbij Funderingstechniek TBI Infra. Open, samen en trots werken TBI-ondernemingen aan samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise. Alleen met een integrale aanpak en door samen op te trekken, is een optimaal resultaat haalbaar. Wij stellen projectdoelen centraal.

De succesdragers

Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Daarmee is het funderingsbedrijf toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Mobilis en Voorbij Funderingstechniek werken samen aan uitdagende infra projecten. 

Samen werken wij aan uitdagende projecten!

ONZE BOUWSTENEN

Bouwen aan relaties 

Binnen een team, over de bedrijfsonderdelen heen, met de klant, of met je ketenpartner, continu bouwen wij aan relaties. Zowel intern als extern. Het bouwen aan die relaties zorgt voor beter en prettiger samenwerken en leidt tot synergie en het behalen van resultaten. Hier hoort bij dat we open en eerlijk tegen elkaar zijn, elkaar de waarheid vertellen en zo ruimte krijgen om te blijven leren.

Blijven leren 

We willen blijven leren! Als individu maar ook als organisatie. Wij zorgen voor ontwikkelkansen voor onze medewerkers, wij leiden op, wij trainen en geven inzicht in de loopbaanmogelijkheden. Maar het gaat verder dan dat. Als organisatie willen wij blijven innoveren en blijven leren. We doen kennis op, we leren van fouten, leggen onze ervaringen vast en maken vervolgens gebruik van deze kennis door dit toe te passen ten gunste van onze opdrachtgevers. Zo weten wij de gewenste doelen te behalen.

Behalen van doelen

Vanouds weten we hoe we projectdoelen moeten behalen. Onze unieke kracht is dat we oplossingsgericht zijn en er daarmee gewoonweg voor zorgen dat we binnen de tijd onze projecten opleveren en rendement weten te behalen. Veiligheid, duurzaamheid en beheersing spelen een steeds grotere rol en vragen om die reden om nadere doelsturing. Door krachten te bundelen kunnen we ook deze doelen behalen, die op hun beurt hun oorsprong vinden in samenwerking en daarmee dus het bouwen aan relaties.