Over Mobilis

Oplossingen voor water, infra en industrie

Als civiele bouwer biedt Mobilis vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid oplossingen voor vraagstukken op het gebied van infrastructuur, water en industrie. Hierbij staat centraal het aangaan van een duurzame en transparante relatie met opdrachtgevers en samenwerkende partijen.

Mobilis bouwt, van vraag naar oplossing

In dit proces brengen wij onze creativiteit in om vervolgens samen met u te komen tot resultaat.

Kernwoorden in ons werk- en denkproces zijn efficiëntie en kostenbeheersing, waarbij het projectbelang altijd voorop staat. Om de projectfasen adequaat en kostenoptimaal te doorlopen, ontwikkelen wij voortdurend onze kennis en staan wij aan de basis van onze innovatie. Alle facetten die in een project aan bod komen, zijn constant aan vernieuwing onderhevig: van ontwerp tot uitvoering, van contractvorm tot risico- en contractbeheersing.

Wij staan voor onze projecten en voelen grote verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Wij zijn trots op wat wij tot stand brengen. 

Onze cultuur

Mobilis is een dynamisch bedrijf met korte lijnen waarbij je de mogelijkheid krijgt breed mee te kunnen doen met projecten. Bij Mobilis werken we vol enthousiasme aan mooie en uitdagende projecten. Opererend binnen het grotere geheel (TBI Infra) maakt dat je kunt genieten van de voordelen van een groot én van een klein bedrijf.

We kennen een diverse samenstelling van medewerkers. Zowel jong en oud krijgen bij ons de mogelijkheid om zich persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen. Ons grootste kapitaal is de kennis en kunde van onze mensen. Zij maken het mogelijk  dat we zowel grote aansprekende projecten als ook kleinschalig maatwerk kunnen  realiseren. We benutten en bundelen onze unieke krachten, waardoor we wendbaar en  flexibel zijn en tegelijkertijd robuust en solide. Om deze ambitie waar te maken  onderscheiden wij ons in samenwerking en ontwikkelen wij ons continu. Samenwerken is een van onze belangrijkste uitgangspunten, bouwen doe je immers niet alleen!

Trots op onze projecten

Onderdeel van TBI en TBI Infra

Mobilis is onderdeel van TBI, een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie. Het zijn stuk voor stuk ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Mobilis vormt samen met Voorbij Funderingstechniek TBI Infra

TBI acdmy

lees meer

TBI i-fonds

Lees meer