TBI acdmy

TBI acdmy, het tweejarig Trainee Programma van TBI, richt zich op de ontwikkeling van jonge net afgestudeerde HBO'ers en academici die het potentieel hebben om door te groeien bij één van de TBI bedrijven. TBI acdmy helpt de doelstellingen en visie van zowel TBI als de medewerkers te ontwikkelen. We beloven je geen gouden bergen. Die mag je bij ons zelf bouwen. Doel van de TBI acdmy is goede mensen binden aan TBI en de synergie tussen de bedrijven verder te vergroten. Afgestudeerden met talent kunnen met de TBI acdmy versneld doorgroeien bij één van de TBI bedrijven, zoals Mobilis.

Bouw aan jouw visie!

Het traineeship bestaat uit drie projecten van elk acht maanden bij de verschillende TBI-bedrijven. Daarnaast is tijd gereserveerd voor trainingen op het gebied van leiderschapsvaardigheden en project- en procesmanagement. Tot slot is er het acdmy-teamproject met een maatschappelijk relevant thema. De trainingen vinden plaats in het TBI acdmy opleidingscentrum Villa 'Vijverbos' in Ammerzoden.

TBI is een innovatief vastgoed-, bouw- en techniekconcern en bestaat uit meer dan 100 zelfstandige ondernemingen met 9.413 medewerkers. Jaarlijks ontwikkelt TBI projecten verdeeld over 95 specialismen.

De TBI bedrijven presteren succesvol dankzij medewerkers met de juiste kennis, vaardigheden en motivatie. Alle capaciteiten binnen de onderneming worden daardoor optimaal benut. TBI investeert hierin via TBI acdmy, met interne management developmentprogramma's, inclusief een tweejarig traineeprogramma. TBI acdmy is bovendien een ontmoetingsplatform voor de medewerkers uit de verschillende bedrijven.

Website TBI Acdmy