Grip op de toekomst met Mobilizer

Met Mobilizer beschikken we over een state-of-the-art automatiseringstool, met een managementsysteem en projectgereedschapskist in één. Zeer geschikt om grote bouwprojecten van a tot z te ondersteunen.

Dit stelt ons in staat om:

  1. het wijzigingenmanagement te ondersteunen, zodat we een continue betrouwbare configuratie hebben,
  2. voortdurend te werken aan projectinformatie, zodat we snel een betrouwbaar opleverdossier hebben,
  3. onszelf en onze klanten tegelijk op elk gewenst moment inzicht te geven in de stand van zaken. In geld, in tijd, in kwaliteit.

Mobilizer brengt integratie in stroomversnelling

Mobilizer moet uitgroeien tot hét digitale management- en informatiesysteem, waarmee de TBI-bedrijven hun bedrijfsprocessen, tenders en projecten beheersen en aansturen. Het systeem is ontwikkeld door Mobilis, en wordt nu uitgerold bij andere TBI-partners.

    

Beheersing van start tot finish

Mobilizer stelt de bedrijven in staat om ook de meest complexe tenders en projecten van start tot finish te managen en beheersen. Sterker nog, hoe ingewikkelder het project hoe beter het zijn meerwaarde bewijst. Binnen het (web based) systeem wordt alle bedrijfs-, tender- en projectinformatie centraal opgeslagen, beheerd en gekoppeld. Alle informatie is door alle geautoriseerde gebruikers (dus ook de opdrachtgever) dag en nacht te raadplegen. En omdat Mobilizer schaalbaar is, kan het op de maat en eisen van elk project worden aangepast.

White paper

Grote tenders en ambitieuze bouwprojecten worden steeds ingewikkelder en veeleisender. Inspelend op die belangrijke markttrend ontwikkelde Mobilis ‘Mobilizer’, een in de markt uniek managementsysteem en projectgereedschapskist in één. In deze white paper alles over het hoe en waarom van Mobilizer.