Over TBI Infra

Bouwen doe je niet alleen

TBI Infra is in januari 2008 ontstaan als civiele tak van TBI Bouw, onderdeel van TBI Holdings B.V.

Twee zelfstandige werkmaatschappijen vormen de kern van TBI Infra: de infrabedrijven Mobilis en  Voorbij Funderingstechniek.

Bouwen doe je niet alleen

TBI Infra gelooft stellig in de kracht van samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise van verschillende partijen. Alleen door eendrachtig samen op te trekken, open en integer met elkaar te communiceren, kunnen al die verschillende 'neuzen' richting een optimaal projectresultaat voor de opdrachtgever worden gedirigeerd. De TBI-ondernemingen zijn de aangewezen partij om die eendrachtige samenwerking te 'mobiliseren' en in goede banen te leiden. Twee zelfstandige werkmaatschappijen vormen de kern van TBI Infra: de infrabedrijven Mobilis en  Voorbij Funderingstechniek.

Missie TBI Infra

TBI Infra wil de komende 100 jaar met trots mooie en toonaangevende projecten  bouwen.

Visie TBI Infra

Het is onze ambitie om voorop te lopen, te groeien en door te ontwikkelen. Dit vraagt  daadkracht in een bewegende markt. De balans tussen omzet en rendement enerzijds,  en ruimte voor ontwikkeling en specialisme anderzijds, is daarbij het uitgangspunt. Ons grootste kapitaal is de kennis en kunde van onze mensen. Zij maken het mogelijk  dat we zowel grote aansprekende projecten als ook kleinschalig maatwerk kunnen  realiseren. We benutten en bundelen onze unieke krachten, waardoor we wendbaar en  flexibel zijn en tegelijkertijd robuust en solide. Om deze ambitie waar te maken  onderscheiden wij ons in samenwerking en ontwikkelen wij ons continu.

Onze kernwaarden 

Bouwen aan relaties 

Binnen een team, over de bedrijfsonderdelen heen, met de klant, of met je ketenpartner, continu bouwen wij aan relaties. Zowel intern als extern. Het bouwen aan die relaties zorgt voor beter en prettiger samenwerken en leidt tot synergie en het behalen van resultaten. Hier hoort bij dat we open en eerlijk tegen elkaar zijn, elkaar de waarheid vertellen en zo ruimte krijgen om te blijven leren.

Blijven leren 

We willen blijven leren! Als individu maar ook als organisatie. Wij zorgen voor ontwikkelkansen voor onze medewerkers, wij leiden op, wij trainen en geven inzicht in de loopbaanmogelijkheden. Maar het gaat verder dan dat. Als organisatie willen wij blijven innoveren en blijven leren. We doen kennis op, we leren van fouten, leggen onze ervaringen vast en maken vervolgens gebruik van deze kennis door dit toe te passen ten gunste van onze opdrachtgevers. Zo weten wij de gewenste doelen te behalen.

Behalen van doelen

Vanouds weten we hoe we projectdoelen moeten behalen. Onze unieke kracht is dat we oplossingsgericht zijn en er daarmee gewoonweg voor zorgen dat we binnen de tijd onze projecten opleveren en rendement weten te behalen. Veiligheid, duurzaamheid en beheersing spelen een steeds grotere rol en vragen om die reden om nadere doelsturing. Door krachten te bundelen kunnen we ook deze doelen behalen, die op hun beurt hun oorsprong vinden in samenwerking en daarmee dus het bouwen aan relaties.