Over TBI

Mobilis is onderdeel van TBI

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

De groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie. Het zijn stuk voor stuk ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Ons werk is te zien in heel Nederland. Woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend platform voor discipline-overschrijdende innovatie. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities. Voor ondernemerschap is binnen onze netwerkorganisatie volop ruimte. Dichtbij onze klanten zijn we op ons best. Zo zorgen we ervoor dat we onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwen, inrichten en onderhouden.

Kijk voor meer informatie op www.tbi.nl

De 3 van TBI 

Toekomstmakers. We zijn het allemaal binnen TBI. Van welke TBI-onderneming dan ook. Elke dag weer zijn wij  bezig met de toekomst van Nederland. Wij werken innovatief en ondernemend. Duurzaam en circulair. Veilig en gezond. Met grote projecten, kleine ideeën en nieuwe inzichten. Ze dragen allemaal bij, doen ertoe en maken echt het verschil. Wij werken met ons hart en hoofd aan een samenleving waarin het fijn wonen en werken is voor iedereen. Dat doen wij samen. Want alleen door samen te werken word je beter. Met onze strategische pijlers, de 3 van TBI, als onze basis:

TOONAANGEVENDE MARKTPOSITIE

Innovatie maakt de toekomst. Sterker nog: zonder innovatie is er helemaal geen toekomst. Geen wonder dus dat innoveren voor TBI ontzettend belangrijk is. Net als het ondernemerschap trouwens. Dat stroomt door onze aderen. Met én voor onze klant willen wij het allerbeste bereiken. Het leveren van topkwaliteit, daar wij willen om bekend staan. Nu en in de toekomst. Alleen dan kunnen wij blijven ‘wortel schieten’ in de top van onze sector en een echt voorbeeld zijn in onze markt.

CIRCULAIR ONDERNEMEN

Vol overtuiging zetten wij in op een circulaire bouweconomie. Ons doel is een duurzaam gebouwde omgeving en een volledig circulaire bedrijfsvoering. Gasloze woningbouw is de norm. Materialen worden hergebruikt. Wij willen onze footprint minimaliseren en onze kennis delen. Zo leren we van elkaar. Wij zijn het verplicht aan onszelf, elkaar en aan de samenleving om er alles aan te doen om zorgvuldig met deze wereld om te gaan. Zodat het ook in de toekomst nog steeds een fijne plek is om te wonen en werken.

EEN AANTREKKELIJKE WERKOMGEVING

Leren,  jezelf ontwikkelen, groeien en kansen grijpen. Het kan allemaal bij onze TBI ondernemingen. Waar vakmanschap nog gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Waar veilig werken de norm is. Waar geïnnoveerd en geïnspireerd wordt. Waar oog en aandacht is voor elkaar. Waar initiatief verwacht en bejubeld wordt. Dat maakt TBI tot een van de beste werkgevers in onze sector. De grote diversiteit aan TBI-ondernemingen biedt veel doorgroei- en ontwikkelingskansen. 

De 3 van TBI