Over TBI

Mobilis is onderdeel van TBI

TBI is een cluster van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.

Het zijn stuk voor stuk specialistische ondernemingen die beschikken over hoogwaardige expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra (TBI). Het resultaat van ons werk is te zien in heel Nederland. Wegen, tunnels, bruggen, sluizen en waterzuiveringen, industrie, energie, fabrieken, scheepsinstallaties, woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet en compact als het kan. Lijnen zijn altijd kort. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend platform voor discipline-overschrijdende innovatie. De medewerkers spreken dezelfde taal en delen dezelfde waarden en ambities.

We denken mee over de beste oplossing en houden altijd het projectdoel voor ogen. Zo zorgen we voor een duurzame aanpak om onze leefomgeving te vernieuwen, inrichten en onderhouden. Slimmer en beter.

Kijk voor meer informatie op www.tbi.nl

 

De 3 van TBI - strategische pijlers

De 3 van TBI

Lees meer over de 3 van TBI