WATER

In de zuivering van water heeft Mobilis jarenlange ervaring en met name gespecialiseerde kennis in de bouw van zuiveringsinstallaties van zowel drinkwater als vuilwater.

Naast de zuiveringen behoort ook de bouw van gemalen, pompstations en slakkenhuizen tot onze expertise. Voor onze opdrachtgevers, publiek en privaat, ontwikkelen wij samen met onze TBI-techniekbedrijven en aanverwante partners integrale en duurzame oplossingen. Mede door onze multidisciplinaire projectaanpak kunnen waterschappen, nutsbedrijven en industrie├źn bij ons rekenen op een glashelder totaalproduct.

BINNEN DEZE SPECIALISATIE

WATER IN BEWEGING

Water is kostbaar. Zonder schoon water is er op onze aarde geen leven mogelijk. In de zuivering van water heeft Mobilis jarenlange ervaring met haar kennis in de bouw van zuiveringsinstallaties van zowel drinkwater als vuilwater.

Naast de zuiveringen behoort ook de bouw van gemalen, pompstations en slakkenhuizen tot onze expertise. Voor onze opdrachtgevers, publiek en privaat, ontwikkelen wij samen met onze TBI-techniekbedrijven en aanverwante partners integrale en duurzame oplossingen. Omdat onze projectaanpak multidisciplinair is, kunnen waterschappen, nutsbedrijven en industrie├źn op ons rekenen als het gaat om het afleveren van een glashelder totaalproduct.