Water en Energie

Waterschappen richten zich meer en meer op hun core business: het zuiveren, leveren en beheren van water. Er is in de waterschapssector daarom een groeiende behoefte aan een multidisciplinaire en integrale aanpak voor het ontwerp, de bouw,  het beheer en het onderhoud van waterzuiveringen en andere installaties.

Mobilis speelt op een unieke manier op die ontwikkelingen in. Wij hebben onze specialistische kennis en ervaring gebundeld in een innovatief en integraal bouw-, renovatie- en onderhoudsconcept voor rioolwaterzuiveringen en drinkwaterinstallaties. Tegelijk is de manier van samenwerken met de opdrachtgever ook echt samen werken. Want samen bouwt het immers beter.

Mobilis heeft een lange staat van dienst in de watermarkt en alles in huis om van uw project een succes te maken. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw van een gemaal of een complexe en complete rioolwaterzuivering: wij hebben de kennis en ervaring ruimschoots in huis. Wij werken in een doorgaans dynamische omgeving aan kleine en grote projecten. Daarbij zijn we er ons van bewust dat het zuiveringsproces altijd door moet gaan, ook als bouwactiviteiten volop plaatsvinden.

DE KRACHT VAN INTEGRALE SAMENWERKING IN DE WATERBRANCHE

DE TOEGEVOEGDE WAARDE IN EEN PROJECT

Een greep uit onze waterprojecten