Maastunnel Rotterdam

Beheer en onderhoud

PURE SPECIALISTEN IN BETONWERKEN, BETONREPARATIE EN BETONONDERHOUD

Mobilis heeft veelzijdige ervaring met de nieuwbouw van de meest uiteenlopende betonconstructies. Tegelijk zijn wij pure specialisten in beheer en onderhoud.

Het Cluster Beheer en Onderhoud houdt zich dagelijks bezig met bouwkundige nieuw- en verbouwprojecten en renovaties. Daarnaast voeren wij alle gangbare vormen van betonreparatie en betononderhoud uit. We werken op en aan plants in de (proces)industrie, zuiveringen, gemalen, tunnels, bruggen, viaducten, sluizen en spooromgevingen.

De ruim 60 medewerkers van het Cluster Beheer en Onderhoud zijn actief op veelsoortige projecten. Klein en groot, van relatief eenvoudig tot zeer complex, voor bedrijfsleven en overheden. We werken als hoofdaannemer, onderaannemer of in combinaties. Betonreparaties voeren wij uit onder BRL 3201. Hiermee verzekeren wij de opdrachtgever van hoogstaand kwaliteitswerk, vastgelegd in werkplannen, staten en keuringsrapporten.

Een compleet ontzorgingspakket

Als multidisciplinaire en integrale civiele bouwer biedt Mobilis een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van betonwerk, betonreparatie en betononderhoud. Ook het kleine grondwerk dat daarbij hoort, voeren we zelfstandig uit. Wij ontzorgen onze klanten van a tot z bij de instandhouding van hun assets.

Zo hebben onze onderhoudsspecialisten een uitstekende reputatie in de industrie-, water- en energiesector. We beschikken over langjarige ervaring in de industrie, met zware betonnen constructies, zoals funderingen voor leidingbruggen en masten, betonplaten voor pompopstellingen en betonwerken voor bunkers en naftakrakers.

Wilko van Dorp

Locatiekennis en directe inzetbaarheid

Het cluster Beheer en Onderhoud is niet voor niets al jaren thuis op plants en andere werklocaties van bedrijven als AKZO, Teijin Aramid, Tronox, Cabot, DuPont Chemours, ExxonMobil, Kemira, Shell, Sabic en Tennet. Wij zijn goed bekend met de specifieke regelgeving, milieu- en veiligheidseisen en gedragsregels op de locaties. Bij diverse klanten hebben we eigen onderhoudssteunpunten, zodat onze betonspecialisten altijd direct beschikbaar zijn. Vooral bij complexe, kritische processen betaalt die grote locatiekennis en directe inzetbaarheid zich uit. Voor deze klanten voeren we naast onderhoud ook bouwkundige werkzaamheden uit.

Ook is veel expertise beschikbaar op het gebied van waterzuivering, gemalen en de energiemarkt. Verder doen wij vernieuwbouw en betononderhouds- en reparatiewerk aan kunstwerken en andere objecten in opdracht van provincies en gemeenten en organisaties  als Rijkswaterstaat en ProRail.

Lees meer over Beheer en Onderhoud