de 3 van TBI

3 STRATEGISCHE PIJLERS

Toekomstmakers. We zijn het allemaal binnen TBI. Van welke TBI-onderneming dan ook. Elke dag weer zijn wij  bezig met de toekomst van Nederland. Wij werken innovatief en ondernemend. Duurzaam en circulair. Veilig en gezond. Met grote projecten, kleine ideeën en nieuwe inzichten. Ze dragen allemaal bij, doen ertoe en maken echt het verschil. Wij werken met ons hart en hoofd aan een samenleving waarin het fijn wonen en werken is voor iedereen. Dat doen wij samen. Want alleen door samen te werken word je beter. Met onze strategische pijlers, de 3 van TBI, als onze basis. 

 1. Toonaangevende marktpositie
 2. Circulair ondernemen
 3. Een aantrekkelijke werkomgeving


  3 VAN TBI REPORT

  Omdat we erg nieuwsgierig zijn naar de rol van de pijlers in de dagelijkse werkzaamheden van de verschillende TBI-ondernemingen gaan we op pad. In de 3 van TBI Report gaan we op verschillende locaties in gesprek over uiteenlopende projecten, werkzaamheden, initiatieven en andere relevante onderwerpen.

  Peiler 1 - TOONAANGEVENDE MARKTPOSITIE

  Innovatie maakt de toekomst. Sterker nog: zonder innovatie is er helemaal geen toekomst. Geen wonder dus dat innoveren voor TBI ontzettend belangrijk is. Net als het ondernemerschap trouwens. Dat stroomt door onze aderen. Met én voor onze klant willen wij het allerbeste bereiken. Het leveren van topkwaliteit, daar willen wij om bekend staan. Nu en in de toekomst. Alleen dan kunnen wij blijven ‘wortel schieten’ in de top van onze sector en een echt voorbeeld zijn in onze markt.

  TBI REPORT

  TBI Innovatieprijs

  De innovatieprijs dient als eervol platform voor vernieuwing. Alle medewerkers van de verschillende TBI-ondernemingen kunnen meedoen en maken kans op mooie prijzen. We vragen de deelnemers naar hun innovatie, wat zij van deze prijs vinden en hoe centraal innovatie volgens hen staat binnen TBI. 

  Uitreiking TBI Innovatieprijs

  Workshop Apenstreken

  Workshop "apenstreken"Apenheul

  In de Apenheul heeft een groep vernieuwers van verschillende TBI-ondernemingen deelgenomen aan de workshop "Apenstreken' waarbij is gekeken naar wat zij kunnen leren van de apen. Hoe beslissen de apen, hoe krijgen zij iets voor elkaar en wie is de baas in de groep? Daarnaast gaf Irene Koel een interessante presentatie over ondere andere rode sokken en het verkopen hiervan.

  Peiler 2 - circulair ondernemen

  Vol overtuiging zetten wij in op een circulaire bouweconomie. Ons doel is een duurzaam gebouwde omgeving en een volledig circulaire bedrijfsvoering. Gasloze woningbouw is de norm. Materialen worden hergebruikt. Wij willen onze footprint minimaliseren en onze kennis delen. Zo leren we van elkaar. Wij zijn het verplicht aan onszelf, elkaar en aan de samenleving om er alles aan te doen om zorgvuldig met deze wereld om te gaan. Zodat het ook in de toekomst nog steeds een fijne plek is om te wonen en werken.

  TBI report

  Duurzaam ondernemen

  Ewout Smits en Ronald Maaskant van WTH vertellen over de rol van circulariteit binnen de organisatie. Miljarden kilo's aan bedrijfskleding worden jaarlijks weggegooid of vernietigd. Om te voorkomen dat de kleding die de medewerkers van TBI dagelijks met trots dragen daar tussen terecht komt, maakt TBI haar bedrijfskleding circulair.

  Op bezoek bij WTH

  Peiler 3 - EEN AANTREKKELIJKE WERKOMGEVING

  Leren,  jezelf ontwikkelen, groeien en kansen grijpen. Het kan allemaal bij onze TBI ondernemingen. Waar vakmanschap nog gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Waar veilig werken de norm is. Waar geïnnoveerd en geïnspireerd wordt. Waar oog en aandacht is voor elkaar. Waar initiatief verwacht en bejubeld wordt. Dat maakt TBI tot een van de beste werkgevers in onze sector. De grote diversiteit aan TBI-ondernemingen biedt veel doorgroei- en ontwikkelingskansen.

  TBI report

  Jong TBI

  Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Jong TBI is in 2015 opgericht om enthousiaste, ambitieuze, startende, jonge, hoogopgeleide werknemers binnen de TBI-ondernemingen te verbinden. Naast het vergroten van het netwerk, bevorderen we kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het organiseren van verschillende, uiteenlopende activiteiten. Zo dragen we bij aan een aantrekkelijke werkomgeving voor young professionals!

  Jong TBI

  Afsluiting TOP programma

  TOP programma TBI acdmy

  TBI Report was aanwezig bij de afsluiting van het TOP programma van de TBI acdmy. Dit programma bouwt mee aan de toekomst van nieuw leiderschap binnen TBI. Gedurende het traject zijn de deelnemers uitgedaagd om competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor duurzaam leiderschap, waaronder flexibiliteit in leiderschapsstijl, het stimuleren van samenwerking en een rolmodel zijn.