VR-beleving op Betondag 2017

16 nov 2017

Op de Betondag 2017 presenteert TBI Infra de VR-beleving. Bezoekers kunnen in virtual reality door de Maastunnel heen bewegen en een kijkje nemen in onze palenfabriek van Voorbij Funderingstechniek. In het Rotterdamse De Doelen trapte TBI Infra vanochtend de Betondag 2017 af. Met een stand op de Betonplein presenteren wij ons project ‘Renovatie Maastunnel’ en de TBI Infra-ondernemingen Mobilis, Servicis, Timmermans en Voorbij. Hieronder staat het programma van de dag en waar bezoekers ons kunnen vinden op de Betondag:

Programma congres:

Om 11:00 vindt in het Projectplace Renocatie Maastunnel een uitgebreide presentatie van het project Renovatie Maastunnel plaats met de complexe uitvoeringsmethodes en constructieve uitdagingen door:
Felix Leenders – Betonconstructeur
Renee Booltink – Betonconstructeur
Dieter van Staveren – Projectleider werkvoorbereiding
Ewoud Bockweg – Contract- en omgevingsmanager

Locatie: Arena Rood

Om 15.30 uur geeft Jacco Groen van TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Nico de Bont met Diederik van Zanten van de gemeente Rotterdam een presentatie over de Maastunnel.
Locatie: Eduard Flipse Zaal, Begane grond

Beton Banenmarkt:

Ook is TBI Infra te vinden op de banenmarkt. Op de eerste etage in De Doelen staat onze stand in de Van de Mandele zaal van 09.30 – 19.00 uur. TBI Infra heeft standnummer 9.