TBI Veiligheidsdag 2018: Van moeten naar willen

15 mrt 2018

Op vrijdag 16 maart is de TBI-veiligheidsdag en deze staat in het teken van de veiligheidscultuur in het bedrijf. En dat doen we niet alleen. 16 Maart is door de brancheverenigingen Bouwend Nederland en Uneto VNI uitgeroepen tot landelijke “Dag van de Veiligheid”. Zij hebben al hun leden aangespoord om hier aan mee te werken. Een sterk initiatief, waarbij wij als Mobilis ons graag aansluiten. Het thema van TBI voor de Veiligheidsdag van dit jaar is: Van moeten naar willen.

Veiligheid is belangrijk voor ons allemaal want iedereen die op de bouwplaats staat of op kantoor werkt hoort elke dag zonder kleerscheuren weer thuis te komen. TBI zet daarom veiligheid op 1. Dat doen we door het werken conform de TBI-Veiligheidsrichtlijn, door te investeren in trainingen en opleidingen, door goede veiligheidsprocedures te hanteren en te investeren in veilig materieel en materiaal. Daarnaast zijn we binnen TBI voortdurend bezig met het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Want het gaat vooral ook om het bewust veilige gedrag van jou en al je collega's en omgeving.

Op de Veiligheidsdag besteden we hier volop aandacht aan. Op de projecten en vestigingen geven we presentaties om alle medewerkers nog bewuster te maken om veilig te werken. Nog te vaak gebeuren ongelukken die soms ertoe leiden dat mensen gewond raken.

Samen zorgen we voor een veiligere werkplek en dat we het aantal incidenten en ongevallen per jaar naar 0 krijgen, dat is ons streven. Veilig werken doen we met z’n allen!