Project Amstelstation grote kansmaker op best presterende bouwplaats 2018

21 jan 2019

Maandag 21 januari is Mobilis samen met Van Gelder aanwezig op de Bewuste Bouwers Boost. De Bewuste Bouwers Boost is een initiatief van de Bewuste Bouwers. Op dit evenement worden de best presterende bouwplaatsen van 2018 bekend gemaakt, maar worden er ook tips & tricks gegeven ter inspiratie voor de communicatie voorafgaand, tijdens en na de bouwperiode. Het doel van het event is om samen te werken aan een beter imago van de bouwsector.

Herinrichting Amstelstation Amsterdam

Eén van onze projecten maakt een grote kans om de titel te winnen van ‘de best presterende bouwplaats van 2018’. In december heeft namelijk de beruchte Bewuste Bouwers audit plaatsgevonden op project Amstelstation. Ondanks het continu veranderende werkterrein en de vele verschillende verkeersstromen heeft de combinatie Mobilis-Van Gelder laten zien dat we ons continue bewust zijn van onze omgeving. Bewuste Bouwers heeft dit beloond met een 9,1! We scoorden op alle onderdelen van de audit boven de norm. Eén van de activiteiten die hiervoor heeft gezorgd is de kerstman op het project. De kerstman heeft in december getrakteerd op een warm drankje voor de reizigers.

Daarmee staat het project in de top 3 die kans maakt op de felbegeerde titel van de best presenterende bouwplaats van 2018. Het project wordt uitgevoerd in opdracht van de Gemeente Amsterdam en ProRail.

RauwCC

Dit keer vindt de Bewuste Bouwers Boost plaats bij RauwCC in Connext Lab; het innovatielab van Connect Holland. RauwCC is een communicatiebureau waar een belangrijk verschil gemaakt wordt voor de bouwsector. Voor Mobilis heeft RauwCC onder andere de Hololens Experience ontworpen waar de ‘Tunnel van de Toekomst’ te zien is via Augmented Reality (AR)