15 jan 2021

Combinatie Mobilis Croonwolter&dros innovatiepartner van hoogheemraadschap Delfland

De komende jaren werkt Delfland aan haar digitale transitie, om de sprong naar de toekomst te maken en met de inzet van nieuwe technieken te blijven zorgen voor droge voeten en schoon en gezond water. Zij doen dat onder meer door in te zetten op samenwerking met een aantal innovatiepartners.

05 jan 2021

Rinkoniên consortium verkrijgt omvangrijk deelproject in Antwerpse Oosterweelverbinding

Opdrachtgever Lantis heeft vandaag bekendgemaakt dat een omvangrijk deelproject van de Oosterweelverbinding in Antwerpen aan het Rinkoniên consortium bestaande uit Boskalis, Mobilis, CIT Blaton, Artes Group en Stadsbader is toegekend.

22 dec 2020

TenneT selecteert Mobilis en Croonwolter&dros om mee te bouwen aan de energievoorziening

Als system integrator bieden we het totale pakket, we hebben zelf alles in huis wat nodig is: civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en automatisering. Ik denk dat we hiermee een unieke propositie bieden.

18 dec 2020

De Amstelstroombrug wordt een levend kunstwerk

De nieuwe Amstelstroombrug wordt de nieuwe verbinding van het Amstelkwartier met de Joan Muyskenweg, voor voetgangers, fietsers en autoverkeer. De brug levert een bijdrage aan het ecologische netwerk in Amsterdam. Het ontwerp komt van Mobilis en VenhoevenCS Architecture & Urbanism, met ecologische inbreng van adviesbureau Smartland.

17 dec 2020

RWZI's Panheel en Stein

De werkzaamheden aan de RWZI's verlopen voorspoedig. In het zuiden van Nederland werkt Mobilis hard door aan de bouw van nieuwe rioolwaterzuiveringsinstallaties in Panheel en Stein. In Panheel werkt Mobilis samen met Croonwolter&dros (CMC Waterprojecten Limburg V.O.F.) in opdracht van Waterschapsbedrijf Limburg (WBL). In Stein bouwt Mobilis samen met Engie ook aan een nieuwe zuivering.

17 dec 2020

Uitbreiding Sluis Eefde biedt optimale toegang tot Twente

Combinatie Mobilis en Croonwolter&dros bouwde nieuwe sluis en renoveert bestaande Onder de naam ‘Lock to Twente’ won in 2016 de aannemerscombinatie, bestaande uit een samenwerking tussen de TBI-ondernemingen Mobilis (civiele techniek), Croonwolter&dros (technologische oplossingen) en TBI PPP (financiering) de tender voor de bouw van een tweede sluis bij Eefde. Lock to Twente (L2T) is verantwoordelijk voor de voorfinanciering, het ontwerp en de bouw. Daarnaast behoort het 27-jarige onderhoud van de nieuwe sluis tot de opdracht.

15 dec 2020

2020. Het jaar van slimmer verbinden en beter bouwen

2020 was het jaar van slimmer verbinden en beter bouwen. Een jaar waar we met passie bouwden aan nieuwe verbindingen, innovaties en aan een duurzame toekomst.

01 dec 2020

A16 Rotterdam pilot voor stikstofreductie in de bouwsector

Infraproject A16 Rotterdam proef voor stikstofreductie in de bouwsector De eerste volledig elektrische 25 tons graafmachine van Nederland is bij de werkzaamheden aan de nieuwe snelweg A16 Rotterdam in gebruik genomen. De A16 is daarmee het eerste project dat gebruik maakt van pilotregeling voor stikstofreductie in de bouwsector en gaat aan de slag met de elektrificatie van materieel.

17 nov 2020

Mobilis raamcontractant voor de gemeente Amsterdam

Mobilis is raamcontractant geworden voor de gemeente Amsterdam De gemeente Amsterdam staat voor een grote onderhouds- en vervangingsopgave van kades en bruggen. Met deze raamovereenkomst wil de gemeente daadkrachtig, doelmatig en duurzaam invulling geven aan de grote onderhoudsopgave van de komende jaren.

16 nov 2020

Het dak zit er weer op bij Sluis Eefde

In het weekend van 14 en 15 november gebeurde er iets bijzonders bij Zuidersluis in Eefde. Na vijf maanden afwezigheid werden de verbindingsbruggen tussen de heftorens en de sluisdeur aan de kant van de IJssel weer teruggeplaatst.