Kom spelen in de grootste zandspeeltuin van Zevenhuizen

25 aug 2022

Op zaterdag 27 augustus organiseren netbeheerders Liander, Stedin en TenneT samen met de aannemer SC&M (Samenwerking Croonwolter&dros en Mobilis) een speciale ochtend voor alle kinderen in de buurt. Dat doen we op het terrein van het toekomstige hoogspanningsstation Zevenhuizen.

Voor de bouw van het hoogspanningsstation storten we meer dan 160.000 kuub zand. Dat is een hele berg en we vinden dit een mooie gelegenheid om de buurt uit te nodigen voor een leuke speelochtend.

Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom in de grootste zandspeeltuin van Zevenhuizen. Voor alle kinderen is er een leuk programma. Je kunt zelf proefjes doen waarmee je elektriciteit opwekt, je mag in een monteursbus kijken en, als je wil, leren we jou hoe je een kabel repareert.

Voor de emmertjes en schepjes wordt gezorgd, dan kun je ons en de aannemer helpen met het storten van zand. Ook zorgen we voor wat lekkers. Voor jouw ouders is er alle gelegenheid meer te weten te komen over de bouw van het hoogspanningsstation en alles wat daarbij komt kijken. Om 12.30 uur is de ochtend afgelopen en sluiten we de hekken weer.

Klik op de aankondiging voor meer informatie

Snel uitbreiden van het elektriciteitsnet

Het elektriciteitsnet in Zevenhuizen wordt uitgebreid met een nieuw elektriciteitsstation. Dit is hard nodig; de vraag naar elektriciteit groeit enorm. Steeds meer huizen schakelen van aardgas over op elektrische warmtepompen en er komen steeds meer elektrische voertuigen. Daarnaast stappen ondernemers in hoog tempo over op duurzaam opgewekte energie voor hun bedrijfsvoering.

We zien je graag op zaterdag 27 augustus. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om te komen spelen in de grootste zandspeeltuin van Zevenhuizen.

Locatie zandspeeltuin

De locatie van de zandspeeltuin vind je op het bouwterrein aan de N219. Het terrein is alleen toegankelijk via de Bredeweg. Het bouwterrein is vanuit Zevenhuizen vanaf de Knibbelweg, Zuidelijke Dwarsweg goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar kun je op de fiets komen? Dan heeft dat onze voorkeur. 

Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M) breiden TenneT transformatorstation voor toekomstige windparken uit

Lees meer