Ingebruikname brug over de Vissershaven Harderwijk

24 mei 2017

TBI-onderneming Mobilis realiseert in opdracht van de ontwikkelingscombinatie Waterfront VOF vijf bruggen. De afgelopen maanden zijn de brughoofden voor twee beweegbare bruggen aangelegd, die de nieuwe Strandboulevard verbinden met de Boulevard aan de zijde van het Dolfinarium en het toekomstige gebied 'Kop van de Stadswerven'.

Op verzoek van de ondernemers op de Boulevard en de gemeente Harderwijk heeft Mobilis er alles aan gedaan om de brug over de Vissershaven voor het Hemelvaartsweekend in gebruik te nemen. En dit is gelukt! Met een druk op het bedienpaneel door Robert Jan Feijen, directeur Mobilis en Frank Brouwer, projectdirecteur Waterfront Harderwijk, werd het dek gesloten en in gebruik genomen.

Deze mijlpaal is op woensdagochtend 24 mei bij de brug gevierd met de betrokken ondernemers en projectmedewerkers.

Over Waterfront Harderwijk

Met 1.400 woningen dichtbij het water, een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water.