Maintenance NEXT 2023

Maintenance NEXT

Datum & locatie

  • 18 t/m 20 april 2023
  • 10:00 uur
  • Ahoy Rotterdam

Van 18 t/m 20 april vindt in Rotterdam Ahoy de Maintenance NEXT beurs plaats. Dit is de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Tijdens de Maintenance NEXT laten meer dan 250 nationale en internationale exposanten de belangrijkste innovaties op het gebied van industrieel onderhoud zien en is er een uitgebreid kennisprogramma gedurende de gehele beurs. De focus ligt op de belangrijkste thema’s in de sector namelijk: Smart industry, Sustainability, Asset performance management, Human Factor and Safety.

Met maar liefst 170 vierkante meters en diverse sub-exposanten staat de VAP Business Club (Vereniging Aannemers Petrochemie) op de Maintenance Next. Mobilis en Croonwolter&dros zijn aanwezig op dit VAP-plein in hal 4, standnummer 4.005.  

De divisie Industrie en Bouw van Mobilis richt zich op de bouw, reparatie en onderhoud van zware betonnen constructies zoals funderingen voor leidingbruggen en masten, betonplaten voor pompopstellingen en betonwerken voor bunkers en naftakrakers. Als full service hoofdaannemer zorgen wij voor de totale bouwrealisatie, met aansturing van specialistische onderaannemers. Door slimmer te verbinden kunnen wij beter onderhouden. 

Komt u langs? Meld u zich dan hier aan.

Wij geloven dat dit event waardevolle inzichten en kansen kan bieden voor het verbeteren van onderhoudswerk en uiteindelijk de algehele operationele efficiëntie kan optimaliseren.  
Daarnaast is het de perfecte aangelegenheid om te netwerken en gelijkgestemde professionals te ontmoeten uit de onderhoudswereld, ideeën uit te wisselen, nieuwe relaties op te bouwen en onze medewerkers te ontmoeten. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

Jacco Groen

Divisiedirecteur

Over Maintenance NEXT 2023

Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is tijdens Maintenance NEXT te vinden in Rotterdam Ahoy. Duizenden onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT.