Actueel

news
13 jul 2018

Project Sluis Eefde in vakblad OTAR

In Eefde werken we aan de uitbreiding van de bestaande Sluis. In het vakblad OTAR is er een leuk artikel geschreven over dit mooie project. Bekijk het artikel hier.

10 jul 2018

Aanbesteden nieuwe stijl, leidt tot samenwerken nieuwe stijl

Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) heeft er voor gekozen om anders aan te besteden. Bij de aanbesteding nieuwe stijl ligt de nadruk op meerjarige samenwerking en synergie. “Door kennis, kunde en inventiviteit van WBL en bedrijfsleven te bundelen geeft WBL invulling aan de marktvisie ‘De Waterschapsmarkt van de toekomst’,” vertelt Michel Bouts, Bestuurder WBL. Voor grote multi- en monodisciplinaire projecten zijn meerjarige raamovereenkomsten gesloten. De kick-off heeft plaatsgevonden op 5 juli.

05 jul 2018

Combinatie CrommeLijn levert werk Spoorzone Delft op

Op woensdag 4 juli leverde Combinatie CrommeLijn het laatste deel van project Spoorzone op aan ProRail, Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft en Gemeente Delft. Daarmee is na bijna tien jaar bouwen de eindmijlpaal van het project bereikt.

13 jun 2018

Megatransport Radartoren Maasvlakte 2

Op 11, 12 en 13 juni heeft er in Rotterdam een megatransport plaatsgevonden van de nieuwe radartoren voor Maasvlakte 2. Met de aanleg van deze nieuwe Maasvlakte voldoet de huidige toren uit 1974 niet meer. Hollandia Infra uit Krimpen aan den IJssel heeft de Radartoren ontworpen en gerealiseerd. Mobilis-Servicis heeft van Hollandia Infra de opdracht gekregen voor het realiseren van de fundering, de buiteninrichting en de bouwkundige voorzieningen in de toren.

07 jun 2018

Financial Close Project A16 Rotterdam

Amsterdam, 6 juni 2018 – Het consortium De Groene Boog heeft de financieringsovereenkomst voor het project A16 Rotterdam succesvol afgerond (‘financial close’). De Groene Boog is een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Mobilis, CroonWolter&Dros).