Bezoek onze projecten op de Dag van de Bouw!

Dag van de Bouw - zaterdag 18 juni 2022

14 jun 2022

Datum & locatie

  • 18 juni 2022
  • 10:00 - 15:00
  • Diverse projecten

Zaterdag 18 juni 2022 is de Dag van de Bouw! Dé dag waarop je kunt zien wat er allemaal achter de bouwhekken van de mooiste bouw- en infraprojecten gebeurt! Ook bij jou in de buurt. Ben jij erbij?

Als je nog niet enthousiast ben over de bouwsector, dan wordt je dat zeker na het horen van deze podcast waarin je hoort wat er achter de bouwhekken gebeurt bij o.a. de aanleg van de A16 in Rotterdam. De trots waarmee de gasten praten over hun projecten spat uit de speakers.

Beluister hier de podcast

WIJ ONTMOETEN JOU GRAAG OP EEN VAN ONZE  PROJECTEN

A16 Rotterdam

Het project A16 Rotterdam is een van de meest imposante infraprojecten van dit moment. Tijdens de Dag van de Bouw stelt de A16 de bouwplaats open voor publiek. Je kunt een kijkje nemen in de Rottemerentunnel in aanbouw en een bezoek brengen aan de Expo A16 Rotterdam die is geopend. Ook voor de kinderen is er een programma.

N307 Roggebot Kampen

In Kampen krijg je een unieke inkijk in het project N307 Roggebot-Kampen. We laten je zien hoe de omgeving er uitzag voordat wij aan de slag gingen, hoe wij ons werk nu uitvoeren en hoe het er over een tijdje uit zal zien. Ook onze machines en materialen laten we zien en zijn er diverse activiteiten voor kinderen.

Spooronderdoorgang Diemen

Op de Dag van de Bouw een bezoek brengen aan spooronderdoorgang Diemen. Het is nog niet af, maar jij kunt als een van de eersten onder de spooronderdoorgang in Diemen wandelen! Er is een speciaal programma opgesteld. Zo is er is een looproute die langs alle bouwactiviteiten leidt. Verschillende teamleden van het project zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Singelgrachtgarage-Marnix Amsterdam

Lopen op tien meter onder NAP. Op deze dag opent de Singelgrachtgarage-Marnix in het hart van Amsterdam haar bouwhekken voor geïnteresseerden om zo een kijkje te geven op een speciale bouwplek die normaal voor het publiek is gesloten. Het is dus meer dan de moeite waard om een bezoek aan de 'garage in aanbouw' te brengen.

Zuidas Amsterdam

Ben je benieuwd naar de vernieuwing van station Amsterdam Zuid? Wil je de mooiste gebouwen en bouwprojecten van binnen zien? Ben je geïnteresseerd in architectuur, kunst of stedelijk groen? Ook project Zuidas doet mee aan de Dag van de Bouw. En niet zo’n beetje ook. Er is een programma aanwezig om van te smullen.

Nieuwsgierig geworden? Kom meer te weten over thema's als ontwerp, techniek, bouw, inpassing en duurzaamheid. Breng een bezoek aan een (of meerdere) bouwplaatsen, bekijk de machines en materialen of doe mee met een van de kinderactiviteiten. Kortom, een leuke dag voor het hele gezin en een unieke kans om alle bijzondere kunstwerken te bewonderen. Kom langs en ervaar hoe mooi werken in de bouw is!

Lees hier alles over de Dag van de Bouw

Lees meer over de projecten