Actueel

26 apr 2018

Jaarverslag 2017 TBI staat online

Het jaarverslag van TBI 2017 staat online! Er is in 2017 meer sprake geweest van een gezamenlijke marktbenadering om de verschillende expertises van de TBI bedrijven te bundelen. Voor Mobilis zijn er in 2017 mooie projecten aangenomen en gerealiseerd. Zo heeft Mobilis samen met Van Gelder de opdracht ontvangen voor de herinrichting van het Amstelstation in Amsterdam, het stationsplein ervoor en een nieuwe ondergrondse fietsenstalling uit te breiden. Ook heeft Mobilis in 2017 de overeenkomst voor de RijnlandRoute getekend waar samen met Croonwolter&dros aan gewerkt zal worden. Mobilis en Croonwolter&dros werken ook samen aan de Renovatie van de Maastunnel met restauratiespecialist Nico de Bont. Er zijn mooie projecten afgerond, zoals het Station in Delft waar maar liefst 10 jaar aan gebouwd is. Dit project heeft er met name voor gezorgd dat er een groot knelpunt in de binnenstad van Delft is opgelost. Meer weten over de successen van Mobilis het afgelopen jaar? Lees dan nu het jaarverslag van TBI.

06 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten en een forse verbetering van het resultaat.

05 apr 2018

A16 Rotterdam definitief gegund aan De Groene Boog

Een combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI (Mobilis en Croonwolter&dros) wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de nieuwe ring in Rotterdam Noord.

29 mrt 2018

Werk aan de dijk bij Sluis Eefde nu ook gestart

Van medio maart tot oktober 2018 wordt er gewerkt aan de dijk die ten westen van Sluis Eefde ligt. Met de uitbreiding van Sluis Eefde moet de dijk namelijk ook een stukje opschuiven. Wat is eigenlijk de functie van deze dijk en wat staat er precies te gebeuren? Hierover vertellen onze partners van Waterschap Rijn en IJssel en de aannemer Lock to Twente.

26 mrt 2018

Ook Onderdoorgang ‘De Maten’ gegund aan Mobilis – Hegeman

Voor de tweede keer deze maand heeft ProRail de realisatie van een onderdoorgang aan de Combinatie Mobilis – Hegeman gegund. In het zuiden van Assen gaan de twee de onderdoorgang ‘De Maten’ bouwen. Hiervoor kreeg dezelfde combinatie ook de onderdoorgang bij Heiloo gegund.