Actueel

27 jul 2017

Onderdoorgang Leijenseweg Bilthoven geopend

Op donderdag 27 juli is de nieuwe onderdoorgang Leijenseweg in Bilthoven geopend. TBI-onderneming Mobilis heeft in combinatie met Hegeman (link naar Hegeman.com) deze onderdoorgang gebouwd in opdracht van de gemeente De Bilt en ProRail.

17 jul 2017

Maastunnel: we gaan los!

Op maandag 17 juli is de terbeschikkingsstellingsbrief voor de Renovatie van de Maastunnel overhandigd aan de Combinatie Mobilis, Croonwolter&dros en Nico de Bont (Combinatie Aanpak Maastunnel).

03 jul 2017

Renovatie Maastunnel gestart

Het is zover! De Maastunnel in Rotterdam is vanaf 3 juli de komende twee jaar dicht voor het autoverkeer richting Zuid en incidenteel ook richting Noord. Na 75 jaar moet de tunnel grondig worden gerenoveerd. TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Nico de Bont renoveren en restaureren de 1373-meter lange Maastunnel in opdracht van de gemeente Rotterdam.

30 jun 2017

L2T levert benodigde documenten aan voor aanvangscertificaat Sluis Eefde

Mobilis en Croonwolter&dros hebben op 30 juni alle benodigde documenten ingeleverd bij Rijkswaterstaat voor de uitbreiding van de sluis bij Eefde. Hiermee tonen zij aan dat vanaf eind augustus de realisatie van het project ook buiten van start kan gaan.