Actueel

08 okt 2018

International Atomic Energy Agency (IAEA) Wenen

Vorige week vond de 62e algemene governance van de International Atomic Energy Agency (IAEA) in Wenen plaats. De jaarlijkse bijeenkomst van een week in Wenen is het belangrijkste besluitvormingsforum van de IAEA, met vertegenwoordiging op hoog niveau van bijna alle 170 lidstaten

08 okt 2018

TBI sponsort WTOS met het Nederland Studenten Kampioenschap wielrennen

Zondag 7 oktober vond het Nederland Studenten Kampioenschap wielrennen plaats. De Delftse studenten fietsvereniging WTOS organiseerde het dit jaar. Met 215 deelnemers verspreidt over 5 klassen was het NSK een groot succes.

03 okt 2018

TBI neemt deel aan de BIM onderwijsdag

Vandaag heeft de BIM Onderwijsdag plaats gevonden in de Jaarbeurs Utrecht. Een evenement waarbij BIMmende bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen op het gebied van de laatste ontwikkelingen rondom BIM.

01 okt 2018

Mobilis en Voorbij Funderingstechniek betrekken nieuw kantoor in Nederweert

Om nog beter in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de markt en de toenemende vraag naar totaaloplossingen is TBI-onderneming Timmermans Infratechniek per 1 juli jl. opgesplitst en ondergebracht bij Mobilis en Voorbij Funderingstechniek. De beide bedrijfsonderdelen zullen per 19 november een nieuw kantoorpand betrekken.

28 sep 2018

Start bouw Theemswegtracé

Voor SaVe staat 2018 in het teken van ruimte maken voordat de ‘echte’ bouw van het Theemswegtracé kan beginnen. De civiele bouw van het nieuwe spoorviaduct start volgend jaar. Daar waar de Theemsweg nu ligt is, zoals de projectnaam doet vermoeden, het nieuwe spoorviaduct gepland. Eén van onze eerste opgaven is dan ook het verleggen van de huidige Theemsweg.