Actueel

16 sep 2017
placeholder

Opening onderdoorgang Leijenseweg Bilthoven

Op zaterdag 16 september is de Onderdoorgang Leijenseweg in Bilthoven onder grote belangstelling feestelijk geopend. Met de aanleg van de onderdoorgang bij het spoor de Leijenseweg is er een vlotte en veilige doorstroming van verkeer in de wijk De Leijen gerealiseerd. De combinatie Hegeman – Mobilis heeft de onderdoorgang in opdracht van gemeente De Bilt en ProRail in 2 jaar gebouwd.

15 sep 2017
placeholder

Feestelijke opening zaterdag voor Onderdoorgang Bilthoven

Op zaterdag 16 september wordt de onderdoorgang onder het spoor in Bilthoven geopend. Dit doen we samen met Wethouder Ebbe Rost van Tonningen van de Gemeente De Bilt. Vanaf 12:00 begint het feest om te vieren dat de tunnel na bijna twee jaar bouwen wordt opgeleverd.

18 aug 2017

L2T ontvangt aanvangscertificaat

Op donderdag 17 augustus heeft Lock to Twente (L2T) formeel het aanvangscertificaat ontvangen van Rijkswaterstaat voor de start van de uitbreiding van het Sluiscomplex Eefde. L2T is een samenwerking tussen TBI-ondernemingen Mobilis (civiele techniek), Croonwolter&dros (technische installaties) en TBI PPP (financiering).

28 jul 2017

L2T krijgt Aanvangscertificaat Sluis Eefde

‘Lock to Twente’ (Croonwolter&dros en Mobilis) heeft op 28 juli het Aanvangscertificaat voor de uitbreiding van de Sluis Eefde gekregen. Het Aanvangscertificaat is een vereiste voor de overdracht van de bestaande sluis van Rijkswaterstaat aan L2T.

27 jul 2017

Onderdoorgang Leijenseweg Bilthoven geopend

Op donderdag 27 juli is de nieuwe onderdoorgang Leijenseweg in Bilthoven geopend. TBI-onderneming Mobilis heeft in combinatie met Hegeman (link naar Hegeman.com) deze onderdoorgang gebouwd in opdracht van de gemeente De Bilt en ProRail.