Onze kracht

Expertises

Onze kunstwerken

Projecten

Onze vacatures

Vacatures

Onze verhalen

Werken bij Mobilis

Slimmer verbinden, beter bouwen

Wij zijn verbinders. Vernieuwende denkers die voor kwaliteit staan. Altijd en overal. Tijdens de projecten die we ontwerpen, voorbereiden, realiseren en onderhouden.​ ​Qua oplossingen die we ontwikkelen. En als het gaat om de partners met wie we samenwerken. Organiseren en overzicht houden. Daar zijn we goed in. Zowel bij het binnenhalen van complexe opdrachten als vervolgens in de uitvoering. Wij zijn ervan overtuigd dat beter bouwen begint met slim verbinden. Slim verbinden met én voor onze opdrachtgevers.

Het resultaat is wat telt. Daarom proberen we onze manier van werken elke dag te verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuwe uitdagingen op te pakken met de laatste technische innovaties. Maar ook: door als bedrijf je verantwoordelijkheid te nemen. Iets terug te doen voor de maatschappij.

Met een team van 450 Mobilianen bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

2020. het jaar van slimmer verbinden en beter bouwen.

2020 was het jaar van slimmer verbinden en beter bouwen. Mobilis heeft ook dit jaar doorgebouwd aan nieuwe verbindingen, een duurzame toekomst en nieuwe innovaties. En dit doen we natuurlijk met passie voor ons vak en voor onze projecten.

Bekijk de terugblik op het afgelopen jaar! 

KOM OOK WERKEN BIJ EEN SLIMME VERBINDER

Ervaringen van Mobilianen

Nieuws & actualiteiten

Onze projecten

  • THEEMSWEG

  • RIJNLANDROUTE

  • EEFDE

  • STATION HEERLEN

  • SLUISKILTUNNEL

  • RWZI WEERT

  • FAUNAPASSAGES NAARDERMEER

  • KOLENCENTRALE EON

  • TWEEDE COENTUNNEL

Vanuit de Bouwplaats - Buitendienststelling onderdoorgang Elst

Altijd al willen weten wat er allemaal gebeurt tijdens een buitendienststelling? Onze reporter Franka was aanwezig bij de buitendienststelling van ons project Onderdoorgang Elst. Het hoogtepunt van deze buitendienststelling was het inrijden van het spoordek van maar liefst 1400 ton. In deze video vertellen projectleider Arno en projectcoördinator Paul wat er precies allemaal gebeurt tijdens deze 106-urige buitendienststelling. 

Vanuit de Bouwplaats - tunnelboormachine Rijnlandroute

Eind augustus hebben onze Mobilis Movie Makers een kijkje mogen nemen in de tunnelboormachine van de Rijnlandroute. Niet lang na dit bezoek heeft de tunnelboormachine Gaia na 3,5 maand boren onder de grond weer het daglicht gezien. De tunnelboormachine legde een traject af van 2.250 meter, vanaf het startpunt bij de A4 tot aan het eindpunt bij de Leidse wijk Stevenshof (A44). Kijk mee naar de unieke beelden van de tunnelboormachine.

MOBILIS PRODUCEERT ZELF GROENE STROOM OP BOUWPLAATS

De e-CO2tainer: je krijgt er ontzettend veel energie van!
Wat begon met het verzoek om laadpalen te regelen, draaide uit op een ingenieuze energieleverancier voor complete bouwplaatsen. De e-CO2tainer stelt TBI-bedrijven in staat in één klap een reuzenstap te maken in de energietransitie, bedenker Mobilis voorop.

Dit is de e-CO2tainer

DUURZAME GEO-BETON™ IN GEWAPENDE BETONCONSTRUCTIE PRIMEUR VOOR INFRASECTOR

Mobilis heeft als eerste civiele aannemer in Nederland een onderdeel van een spooronderdoorgang in gewapende geopolymeerbeton gebouwd.  Na succesvolle praktijktests durft Mobilis eigen Geo-beton™ in gewapende constructiedelen van overheidsprojecten voor te dragen. 
In oktober 2019 is in Heiloo voor een spooronderdoorgang een begin gemaakt met een proefstort van een wand in gewapende Geo-beton™, de eigen handelsnaam voor geopolymeerbeton als product.

 

MEER NIEUWS

vind je hier