TBI sponsort WTOS met het Nederland Studenten Kampioenschap wielrennen

Zondag 7 oktober vond het Nederland Studenten Kampioenschap wielrennen plaats. De Delftse studenten fietsvereniging WTOS organiseerde het dit jaar. Met 215 deelnemers verspreidt over 5 klassen was het NSK een groot succes. Om naamsbekendheid onder studenten te vergroten sponsorde TBI, WTOS en maakt het daarmee mede mogelijk om dit evenement te laten plaatsvinden. Rond het parcours was TBI nadrukkelijk aanwezig d.m.v. paars-groene banners, paars-groene TBI volgauto’s en “DE KEET”  van Mobilis en Voorbij Funderingstechniek (TBI infra) stond er en waren er enthousiaste trainees om uit te leggen hoe we bij TBI de toekomst maken.

De wedstrijden zelf waren erg spannend en voor de aanwezigen interessant om te bekijken. Een overzicht van de winnaars en winnaressen hieronder.

  • Elite/belofte heren Jordi Talen
  • Elite/amateur dames Marlies van der Lugt
  • Amateurs heren Niels van Ekeren
  • Funklasse heren Guus Schutte
  • Funklasse dames Judith Krabbenberg

 

Binnen Mobilis zijn er veel mogelijkheden voor het volgen van een traineeship of een afstudeeropdracht en we hebben ook leuke vacatures beschikbaar. Wij werken onder andere aan de renovatie van de Maastunnel, de RijnlandRoute en de uitbreiding van de sluis in Eefde.

Solliciteer op één van onze functies zoals junior System Engineer, junior constructeur, uitvoering, inkoop en meer! 

Stuur artikel door