TBI Infra neemt Struijk Sloop- en Grondwerken en Struijk Milieu over

TBI Infra B.V. heeft per 1 oktober 2021 Struijk Sloop- en Grondwerken B.V. en Struijk Milieu B.V.  overgenomen.
Struijk richt zich vooral op sloopwerk, grondwerk, bodem- en asbestsanering en rijplatenverhuur. In 2020 realiseerde Struijk met circa 30 medewerkers een omzet van € 7 miljoen. Door de overname wordt de integraliteit met verschillende disciplines binnen TBI verder versterkt. De buitenlandse activiteiten in Georgië vallen niet onder deze overname.

Struijk vormt een versterking van de activiteiten van TBI Infra op het gebied van multidisciplinaire infrastructurele en –industriële projecten en met name op het gebied van circulariteit. Struijk zal zelfstandig en vanuit de eigen identiteit onder TBI Infra opereren. De overname is een belangrijke stap in de verdere vergroting van het marktaandeel van TBI Infra en biedt de mogelijkheid om meer kansen in de markt te benutten.

TBI Infra wordt gevormd door Mobilis, Voorbij Funderingstechniek en Voton en is actief in de infra-, water-, energie- en industriebouw. De ondernemingen opereren zowel zelfstandig als in samenwerkingsverbanden, met name op de Nederlandse en Belgische markt. Met ca. 600 medewerkers realiseerde TBI Infra in 2020 een omzet van € 285 miljoen.

Stuur artikel door