Slimmer verbinden, duurzaam bouwen

De eerste Mobilis Duurzame lunchlezing was op 20 oktober 2022 een feit! Mobilis wil haar projecten en bedrijfsvoering elke dag verder verduurzamen. We verwachten daarom de inzet van alle Mobilianen om met diens expertise de projecten en bedrijfsvoering van Mobilis verder te verduurzamen.

We motiveren en begeleiden onze medewerkers om blijvend duurzame initiatieven te nemen zodat we ook over 100 jaar Nederland nog steeds slimmer verbinden. Dit begint met goede communicatie over de duurzaamheidsambities van Mobilis.

De lezing begon met een toelichting op de Duurzaamheidsagenda door Eline Pohlmann, MT-lid en afdelingshoofd Projectbeheersing. Haar boodschap: “We doen het samen, dus daar hebben we iedere Mobiliaan voor nodig!”.
Daarna nam Noor Huitema - Hellemans van duurzaam adviesbureau Copper8 het stokje over. Ze ging in op de uitdagingen waar je tegenaan kunt lopen bij het verduurzamen van de bouw. Haar oproep was: “Doe je werk eens net wat anders dan normaal en blijf jezelf afvragen: kan mijn werk ook duurzamer?”.

Stuur artikel door