Testen en nog eens testen: zeker stellen dat er een goede en veilige tunnel wordt opgeleverd

Het lijkt misschien of er niets (meer) gebeurt. Alles is klaar toch? Niets is minder waar. Er wordt volop getest bij de RijnlandRoute! De bekende puntjes op de i zodat volgend jaar een goede en veilige tunnel open kan.

54 tunneltechnische installaties zoals matrixborden, ventilatoren en verlichting moeten getest. Met in totaal 113 testprotocollen kijken we of alle bijbehorende systemen werken. In totaal houden zich 50 tot 60 mensen bezig om de tests uit te voeren en met de communicatie richting de andere belanghebbenden.

Of bekijk het filmpje van Omroep West waarin je ziet wat er nog moet gebeuren

Over de RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. De RijnlandRoute wordt aangelegd om de bereikbaarheid en verkeersdoorstroming in de regio te verbeteren en economische groei verder mogelijk te maken.

Comol5 is een internationale aannemerscombinatie van de TBI-ondernemingen Mobilis B.V. en Croonwolter&dros B.V., VINCI Construction Grand Projets S.A.S. en DEME Infra Marine Contractors B.V.

Comol5 is verantwoordelijk voor de ombouw van knooppunt Leiden West, de bouw van de nieuwe N434 met geboorde tunnel en de aanpassingen aan de A4 en de A44. Comol5 wordt ook verantwoordelijk voor het 15-jarig onderhoud van de N434.

Stuur artikel door