Rijnlandroute - nog 7 dagen tot opening Corbulotunnel

Nog 7 dagen te gaan voordat de nieuwe N434 Corbulotunnel open gaat! Na 7 jaar bouwen is het dan eindelijk zover.
Weten jullie nog hoe het eruit zag 7 jaar geleden? En wat er in de tussentijd is gebeurd? Dat is goed te zien op de luchtfoto’s van de afgelopen jaren.

Honderdduizenden kuubs

We starten met de aansluiting van de N434 aan de A4-zijde. We brachten hier honderdduizenden kuubs voorbelasting aan in het drassige polderlandschap. Hier bouwden we de prachtige in situ gestorte fly-overs van knooppunt Hofvliet. Dit deden we gefaseerd om het verkeer op de A4 zo min mogelijk te hinderen.

Over de RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden om de bereikbaarheid en verkeersdoorstroming in de regio te verbeteren en economische groei verder mogelijk te maken. Comol5 RijnlandRoute is een internationale aannemerscombinatie van de TBI-ondernemingen Mobilis en Croonwolter&dros, VINCI Construction Grands Projets en DEME Infra Marine Contractors. Comol5 was verantwoordelijk voor de ombouw van knooppunt Leiden West, de bouw van de nieuwe N434 met geboorde tunnel en de aanpassingen aan de A4 en de A44. Comol5 wordt ook verantwoordelijk voor het vijftienjarig onderhoud van de N434.

2017

2018

2020

Stuur artikel door