Officiële opening Maastunnel Rotterdam

Zaterdag 5 oktober is het zover: de Maastunnel wordt officieel geopend. Na een grootschalige renovatie van twee jaar is de Maastunnel sinds augustus weer open voor autoverkeer. Dit vieren we groots!

Loop door de gerenoveerde autobuizen, stel al je vragen over de renovatie, bedank je favoriete bouwheld en neem een duik in het verleden.

Bouwterrein Combinatie Aanpak Maastunnel

Mobilis presenteert zich, samen met Croonwolter&drosNico de Bont en onderaannemers op het bouwterrein van Combinatie Aanpak Maastunnel. Met trots staan de aannemers u te woord om alles te vertellen over de werkzaamheden aan de tunnel. Bekijk ook het grote materieel van de aannemers, zoals de knabbelmachine die de rijvloer heeft verwijderd. Daarnaast is er de gelegenheid om een hapje te eten en zijn er diverse kinderactiviteiten georganiseerd op het bouwterrein.

Plattegrond opening Maastunnel

Plattegrond Bouwterrein Combinatie Aanpak Maastunnel (pdf, 66.36 KB) PDF

Activiteiten in de tunnel

Naast de activiteiten op het bouwterrein is er ook van alles te beleven in en rondom de tunnel. Zo zijn er verschillende optredens, kunnen kinderen meedoen aan activiteiten en zijn er meerdere wedstrijden georganiseerd. Kijk op onderstaande afbeelding voor alle activiteiten. Deze staan ook beschreven in het programmaboekje.

Maastunnel programmaboekje

Programmaboekje opening Maastunnel (pdf, 3.74 MB) PDF

Stuur artikel door