Na revitalisering kantoor MM25 klaar voor gebruik

Na een grondige revitalisering is het MM25 gebouw, het nieuwe kantoor van Mobilis, Servicis en Croonwolter&dros, TBI-SSC en TBI-HR klaar voor gebruik. Honderden medewerkers van deze TBI-ondernemingen hebben maandag 29 januari 2018 hun intrek genomen in een nieuw, state-off-the-art Smart Building.

Verbinding en creativiteit

Voor veel collega’s is het een eerste kennismaking met het gebouw. Een dag van verkennen, ontdekken en je thuis voelen in een mooie, lichte, kleurrijke omgeving waar alles nieuw is en ruikt. Marijn Dekker facilitair manager: “We zijn heel trots op de keuze voor MM25. Het is bij uitstek een aangename omgeving waar onze mensen beter kunnen samenwerken.

Elke verdieping is opgedeeld in ‘werkvlekken’ waarbinnen elke medewerker het type werkplek kan kiezen wat bij zijn/haarwerkzaamheden past. Dat zorgt voor meer verbinding met de andere collega’s en stimuleert de creativiteit. Prominent gelegen aan de A20 in de wijk Prins Alexander is MM25 voor onze medewerkers goed bereikbaar want trein en bus zijn op 5 minuten loopafstand.

Flexibel en robuust

Remco Hoeboer, directeur van Mobilis/Servicis (TBI Infra): “Onze klanten ontwikkelen zich, en wij ontwikkelen mee. Mobilis/Servicis is flexibel en tegelijk robuust; wij kunnen kleine én grote projecten realiseren. Onze kracht in de infra zit ook in de samenwerking. Dit zie je terug in de integrale projecten zoals de MaastunnelRijnlandRoute en Sluis Eefde.

De vastgoedontwikkelaar van MM25 is OVG Real State en architectenbureau Van Dam en Partners was verantwoordelijk voor het ontwerp. Croonwolter&dros heeft met TBI-onderneming J.P van Eesteren de revitalisering gerealiseerd. Deze omvatte onder meer het afbreken en weer opbouwen vanaf het betonnen skelet en het slim integreren van E, W en I-installaties waardoor een nieuw, state-off-the-art Smart Building is gecreëerd.

Bereikbaarheid

Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor in Rotterdam zijn wij per 29 januari niet meer gehuisvest in Capelle a/d IJssel en Hoogvliet. Het magazijn van Servicis zal wel gehandhaafd blijven op de Schrijnwerkerstraat 30 te Hoogvliet.

Adresgegevens nieuw kantoor

Adres: Marten Meesweg 25, Rotterdam
Postcode: 3068 AV Rotterdam

Postbus 4346
Postcode: 3006 AH Rotterdam

Stuur artikel door