Mobilis presenteert unieke samenwerking op Aqua Nederland

Mobilis is met Croonwolter&dros exposant op de Aqua Nederland beurs van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland Vakbeurs is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Mobilis presenteert samen met Croonwolter&dros de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Integrale samenwerking

Door de aanscherping van de Europese Kaderrichtlijn Water en daarmee gepaard gaande aanpassingen en/of nieuwbouw van assets, zien we dat steeds meer bedrijven in de waterschapssector het roer omgooien. Ze gaan werken met langdurige raamcontracten, waar integrale samenwerking, duurzaamheid, veiligheid en innovatie belangrijke onderdelen zijn.

RWZI Weert

Bij de RWZI in Weert werken Mobilis en Croonwolter&dros tezamen met partners Tauw, RWB en WBL als één hecht bouwteam met één taal en één werkwijze aan het project. Door vroegtijdig bij het project kennis en kunde in te brengen, wordt er maximale maatschappelijke waarde gecreëerd. Deze samenwerking is uniek en zorgt voor optimale resultaten.

Aqua Nederland

Om onze integrale samenwerking met waterschappen te presenteren, zijn TBI-ondernemingen Mobilis en Croonwolter&dros op dé vakbeurs van de waterbranche: Aqua Nederland. Bekijk onze projecten via Virtual Reality en ga in gesprek met één van onze experts uit de waterbranche.

Wij zien u graag in stand F.129 van Mobilis en Croonwolter&dros!

Stuur artikel door