Mobilis is deelnemer aan de InnovatieExpo 2021

Op 8 april 2021 is het zover: dan komt hét innovatienetwerk van Nederland samen op de InnovatieExpo 2021. Ben je benieuwd welke innovaties Nederland in huis heeft op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit? Laat je creativiteit prikkelen en ontmoet toonaangevende innovators, bewindspersonen en jong talent! Meld je dan nu aan voor de InnovatieExpo 2021!

Thema Circulaire Economie

In het thema Circulaire Economie neemt Mobilis deel met een virtuele stand tijdens de “ontmoet de exposant ronde 3 van 13:30 uur tot 14:15 uur.

Duurzaam beton in de Proeftuin Afsluitdijk

In de proeftuin worden recepturen van betonmengsels niet alleen op sustainability maar ook op durability getest, een aspect wat te kort komt in de maatschappelijke discussie. Uiterlijk in 2030 zijn met het initiatief van de proeftuin Afsluitdijk constructief hoogwaardige betonmengsels voor de bouwopgave van Nederland beschikbaar met een significant lagere footprint. Kortom, de proeftuin draagt bij aan een integrale duurzaamheidsvisie/en een nieuwe set aan inkoopmaatregelen die je met alle stakeholders (markt/overheid/kennisinstelling) gezamenlijk moet ontwikkelen.

Registreer je deelname voor de Innovatie Expo!

Naar de website

Stuur artikel door