Ivo Baert benoemd tot Financieel Directeur TBI Infra

De heer drs. I.J.M. (Ivo) Baert RA is per 1 april 2019 de nieuwe Financieel Directeur van TBI Infra B.V.

Ivo Baert is zijn carrière gestart bij KPMG Accountants NV en heeft de afgelopen 14 jaren bij verschillende bedrijfsonderdelen binnen de Koninklijke BAM Groep gewerkt.
De laatste 4 jaar was hij werkzaam als Financieel Directeur van BAM Infra Regionaal (BAM Infra B.V.).
Vanaf 1 april 2019 bestaat de statutaire directie van TBI Infra B.V. uit de heren ing. R.J. Feijen (voorzitter) en drs. I.J.M. Baert RA.
TBI Infra bestaat uit twee zelfstandige werkmaatschappijen, Mobilis en Voorbij Funderingstechniek, en is onderdeel van TBI.

Over Mobilis

Mobilis werkt al jaren aan toonaangevende projecten die oplossingen bieden op het gebied van  infrastructuur, water en industrie. Denk hierbij aan de realisatie van Rotterdam Centraal Station, het station in Delft, de Coentunnel in Amsterdam en de onderhanden RijnlandRoute en de renovatie van de Maastunnel.

Over Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Daarmee is ze toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw.

Over TBI

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. TBI-ondernemingen zijn actief in vastgoed, wonen, utiliteit, technologie en mobiliteit en beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. Met gemiddeld 5.733 medewerkers (fte’s) bedroegen de bedrijfsopbrengsten van TBI in 2018 € 1.773 miljoen.

Stuur artikel door