Dag van de Bouw - zaterdag 17 juni 2023

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni aanstaande kun je een kijkje nemen achter de bouwhekken van enkele projecten waaraan Mobilis werkt! Een unieke kans om alles te weten te komen over onze projecten. Diverse collega’s vertellen je graag meer! Bekijk welke projecten je kunt bezoeken.

Dag van de Bouw

zaterdag 17 juni

vanaf 10:00 uur

diverse locaties

dagen
uur
minuten

Amsterdam Singelgrachtgarage-Marnix 10.30-14.00 uur

 

 

Mobilis ontwerpt en bouwt hier in opdracht van Gemeente Amsterdam een parkeergarage onder de Singelgracht. De Singelgrachtgarage-Marnix krijgt 800 parkeerplaatsen. Daardoor komt er meer ruimte op straat in de Jordaan en Frederik Hendrikbuurt. Neem van 10.30-14.00 uur een kijkje in een deel van de nieuwe garage en bij de hellingbaan. Via een fotoexpositie krijg je een beeld van het bouwproces.
Bekijk de verdere details op Dag van de Bouw

Rotterdam A16 – 10.00-15.00 uur

De 11 km lange A16 Rotterdam zorgt ervoor dat het verkeer op de A13, A20 en omliggende lokale wegen straks vlotter door kan rijden. Ook draagt de nieuwe rijksweg bij aan een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio.
Er is tussen 10.00 en 15.00 uur van alles te zien en te doen op de bouwplaats. Bezoek bijvoorbeeld Expo A16 Rotterdam en het materieelplein. Ook kom je meer te weten over thema's als ontwerp, techniek, inpassing en duurzaamheid.
Bekijk de verdere details op Dag van de Bouw

Zuivering Zwanenburg – 10.00-16.00 uur

Neem tijdens de Dag van de Bouw een kijkje in de 'poepfabriek' bij afvalwateringsinstallatie (awzi) Zwanenburg. Van 10.00-16.00 uur zijn er diverse activiteiten op het zuiveringsterrein. Je ziet bijvoorbeeld wat er gebeurt in het zuiveringsproces, luister naar bioloog Auke Florian Hiemstra, ga naar het Experience plein en kom drollen vangen!  Mobilis voert in opdracht van het hoogheemraadschap van Rijnland als voortzetting van de Water Zuiveringen Alliantie (WZA) – een duurzame vaste samenwerking tussen Mobilis, Croonwolter&drosRWBTAUW en Sweco – de renovatie en uitbreiding van de zuivering in Zwanenburg uit.
Bekijk de verdere details op Dag van de Bouw

Stuur artikel door