Combinatie Mobilis Croonwolter&dros innovatiepartner van hoogheemraadschap Delfland

De komende jaren werkt Delfland aan haar digitale transitie, om de sprong naar de toekomst te maken en met de inzet van nieuwe technieken te blijven zorgen voor droge voeten en schoon en gezond water. Zij doen dat onder meer door in te zetten op samenwerking met een aantal innovatiepartners.

De Combinatie Mobilis Croonwolter&dros is samen met KBenP en Technolutions binnen de digitale transitie verantwoordelijk voor: (1) augmented reality, virtual reality en digital twins en (2) IoT, netwerken en security. We zijn erg enthousiast over de wijze waarop Delfland deze uitdaging aangaat. Door als publieke organisatie niet een klassieke klanthouding aan te nemen en per project leveranciers te zoeken, maar door een groep samen te stellen van diverse innovatieve partijen die elkaar versterken in strategie, proces, techniek en implementatie. Door deze positie te kiezen kan Delfland de komende jaren vol inzetten op nieuwe toepassingen om nog beter voorbereid te zijn op de toekomst.

 

De andere partners binnen deze samenwerking zijn De SelectieIN10AKIDARoyal HaskoningDHV en Maykin Media. Alle partijen brengen doorlopend hun kennis en expertise in en werken doorlopend samen. Vanuit een overkoepelende strategie wordt in scrum-trajecten gewerkt aan cases van steeds drie maanden die inzetten op zaken als big data, augmented reality, machine learning, robotics en meer.

Lees meer over onze werkzaamheden in de waterbranche

Stuur artikel door