Bij een Slimme Verbinder past een Smart Gebouw

Wij zijn verbinders. Vernieuwende denkers die voor kwaliteit staan. Altijd en overal. Tijdens de projecten die we ontwerpen, voorbereiden, realiseren en onderhouden. Qua oplossingen die we ontwikkelen. En als het gaat om de partners met wie we samenwerken. Organiseren en overzicht houden. Daar zijn we goed in. We zijn ervan overtuigd dat beter bouwen begint met slim verbinden. Slim verbinden met en voor onze opdrachtgevers.

Het resultaat is wat telt. Daarom proberen we onze manier van werken elke dag te verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuwe uitdagingen op te pakken met de laatste technische innovaties. Maar ook door als bedrijf je verantwoordelijkheid te nemen. Iets terug te doen voor de maatschappij.

Op 10 augustus 2020 zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor in Apeldoorn. Een kantoor dat past bij onze ambities  waarin technologie en innovatie  de toekomst bepalen van mobiliteit. Als vernieuwende denker begrijpen wij  dat de mooiste creaties ontstaan in een open, prettige en veilige werkomgeving.

In het ruime kantoor aan  de Fauststraat hebben wij onze nieuwe plek gevonden en blijven wij als Mobilianen bouwen aan de mooie infrastructuur in Nederland.

Onze nieuwe adresgegevens zijn:

  • Bezoekadres: 
    Fauststraat 3, 7327 BA  Apeldoorn
  • Postadres: ​​
    Postbus 20175, 7302 HD  Apeldoorn

 

 

Stuur artikel door