Trots op ons project Amstelstation!

Amstelstation Amsterdam krijgt Bewuste Bouwer Award!

Tijdens de Bewuste Bouwers Boost, de jaarlijkse kick-off van Stichting Bewuste Bouwers, zijn afgelopen maandag de inmiddels begeerde Bewuste Bouwers Awards uitgereikt. Projecten die het uitzonderlijk goed hebben gedaan in 2018 werden in het zonnetje gezet.

Het Amstelstation & Omgeving, Amsterdam, een project van Mobilis - Van Gelder, scoorde gemiddeld een 9,1 en kreeg hierdoor een 2e plaats. Wat een geweldige prestatie! Wij zijn hier enorm trots op.

Over het project

Binnen de ring van Amsterdam bouwt Mobilis – Van Gelder aan de nieuwe inrichting van de omgeving van het Amstelstation. Op deze drukke locatie wordt de bestaande fietsparkeergarage uitgebreid (van 1.300 naar 3.400 plekken) en de infrastructuur op het Prins Bernhardplein en Julianaplein omgelegd. Het project is in gang gezet om de bereikbaarheid van het station te verbeteren en ruimte te maken voor nieuwbouw. Tijdens de audit kwam naar voren dat vooral de score in de pijler Omgeving heel goed is; de omgeving is in alle fasen van het project betrokken en geïnformeerd, mede te danken aan de nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Het projectteam informeert reizigers en bezoekers van het gebied tevens digitaal via Facebookdata en dat wordt door Bewuste Bouwers gezien als vernieuwend.

Over Bewuste Bouwers

Bewuste Bouwers zijn beste buren. Projecten of bedrijven die zich aansluiten bij Bewuste Bouwers committeren zich aan de gedragscode. Zij zetten zich in om zo min mogelijk hinder en overlast te veroorzaken voor de omgeving en hebben oog voor mens en milieu tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Al meer dan 2.250 projecten geven een geweldig voorbeeld op het gebied van omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid. Elk jaar licht Bewuste Bouwers tijdens de kick-off voor bedrijfsdeelnemers de awards uit. 

Stuur artikel door