Jouw werkplek

Mobilis heeft drie vestigingen in Nederland: Apeldoorn, Rotterdam en Nederweert. Daarnaast werken we aan meer dan 20 projecten waar ook collega’s aan het werk zijn in de bouwkeet. We werken dus op veel locaties en daarom is het belangrijk om de betrokkenheid in het bedrijf te blijven vergroten.  Ook werken wij nauw samen met de collega's van TBI-onderneming Voorbij Funderingstechniek

Nieuwsgierig naar je werkplek? Neem alvast een kijkje!

Kwartaalbijeenkomsten

De collega’s van Mobilis komen vier keer per jaar bijeen om de lopende ontwikkelingen te bespreken en de successen met elkaar te vieren. Dit doen we met een presentatie en een gezellige barbecue of buffet. Bijna alle collega’s zijn hierbij aanwezig en dit zorgt altijd voor een gezellige avond! Twee keer per jaar hebben we een bijeenkomst met de collega’s van Voorbij Funderingstechniek om de gezamenlijke successen te vieren.

Bijeenkomst bij ons project Sluis Eefde

Bijeenkomst op ons kantoor in Rotterdam

Sociaal intranet DE KEET

Mobilis heeft samen met Voorbij Funderingstechniek een sociaal intranet: DE KEET. Dit is een intranet waarbij elke collega updates kan delen, bijvoorbeeld een update over een project. DE KEET is met name een succes door de creatieve campagne die is gevoerd. Zo hebben wij gewerkt met puzzelstukjes en maakten wij een rapvideo om het intranet te lanceren.

Introductievideo DE KEET

De Marathon

Mobilis besteedt veel aandacht aan sport en vitaliteit. Zo krijgen alle collega’s een maandelijkse sportvergoeding en doen wij al een paar jaar mee aan de marathon van Rotterdam. Sinds 2019 is TBI trotse sponsor van de Business Runs van de Marathon. Op 7 april 2019 liepen wij met 225 TBI collega’s de Marathon en sloten wij af met een geslaagde afterparty!

Aftermovie Marathon van Rotterdam

Zin in een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures