TBI Veiligheidsdag 2024: ‘Veiligheid versterkt als je samenwerkt!’

De projecten waar wij aan werken zijn tof, maar worden ook steeds uitdagender. Om in alle fasen succesvol te zijn, hebben we elkaar nodig. Ook op het gebied van veiligheid. Iedereen die werkt bij een van de TBI-ondernemingen draagt in belangrijke mate bij aan veiligheid. Daarom is het thema van de TBI Veiligheidsdag dit jaar: veiligheid versterkt als je samenwerkt!

Zet 27 maart alvast in je agenda

Stilstaan bij veiligheid blijft nodig, want we werken in een gevaarlijke sector waar nog steeds elk jaar (dodelijke) ongevallen gebeuren. Veilig werken doen we samen en daar hebben we elkaar hard voor nodig. Door het gesprek aan te gaan en ervaringen te delen kunnen we samen verbeteren. Want, aan het einde van de dag willen we allemaal veilig thuiskomen.

Denk in aanloop naar de veiligheidsdag alvast eens na wat jij kunt doen om de samenwerking binnen jouw team, jouw organisatie of binnen de keten nog verder te verbeteren zodat de veiligheid van jou en jouw collega's versterkt. Want daar zouden zomaar eens mooie prijzen mee te winnen kunnen zijn...

Wat vind jij?

Receptioniste, portier, inkoper, timmerman, engineer, projectleider of anders. Wat jouw rol ook is en bij welke onderneming je ook werkt: met een goede samenwerking kun je het verschil maken voor jouzelf en voor jouw collega’s.

Datum & locatie

27 maart 2024

vanaf 07:00 uur

diverse locaties

dagen
uur
minuten