Aqua Nederland 2024

Aqua Nederland is dé vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Samen met Croonwolter&dros presenteren wij onze integrale samenwerking (stand E212 Next Level) en vanuit de Water Zuiveringen Alliantie nemen we deel aan een driedaags mini-symposium met diverse lezingen.

Aqua Nederland

Datum & locatie

19, 20 & 21 maart

10:00

Evenementenhal Gorinchem

dagen
uur
minuten

Samen bouwt het beter

De riool- en drinkwaterzuiveringensectoren zijn dringend op zoek naar nieuwe, verbeterde technologieen voor het zuiveren van water. Mobilis en Croonwolter&dros spelen samen met een aantal vaste partners TAUW, RWB en Sweco op een unieke manier in op deze ontwikkelingen onder de naam Water Zuiveringen Alliantie (WZA).

Als onafhankelijke systemintegrator richten wij ons op de gehele levenscyclus van een riool- en drinkwaterzuiveringsinstallatie. Over het gehele spectrum van circulair bouwen: vanaf initiatief tot en met sloop en hergebruik. Best-for-project staat altijd centraal bij de WZA met als resultaat het verkorten van doorlooptijden en de laagst mogelijke Total Cost of Ownership.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Remco Lensen

Remco Lensen
Divisiedirecteur

RWZI's klaar voor de toekomst

De WZA heeft ervaring met conventionele en nieuwe aanvullende zuiveringstechnologieën zoals membraanfiltratie,  PACAS en Bio-GAK.  Al dan niet plug & play modulair gebouwd, zoals bijvoorbeeld Verdygo van Waterschapsbedrijf Limburg, waarbij we graag gebruik maken van digitale intelligentie.

Op de bovenverdieping van Aqua Nederland, Next Level, organiseert de WZA een driedaags mini-symposium rondom actuele thema’s.

Binnenkort lichten we hier een aantal kennissessies toe.

Nieuwsgierig geworden? Wij zien u graag op onze stand E212 op Next Level!

Registreer u hier

Onze waterprojecten