Lily de Lange

'Ik was vrij om eigen ideeën in te brengen'

Lily de Lange heeft 5 maanden stage gelopen bij de communicatieafdeling van Mobilis.

Waarom Mobilis?

Ik was op zoek naar een stage waar ik ook echt wat zou kunnen leren en waar ik meer kon ontdekken over communicatie. Ik ben rond gaan kijken en kwam uiteindelijk bij Mobilis uit wat mij gelijk al aansprak. Het leek me een heel divers bedrijf en een sector wat mij enorm interessant leek.

Wat heb je tijdens je stage bij Mobilis gedaan?

 Ik heb veel diverse dingen mogen doen en werd vrijgelaten om ook mijn ideeën in te brengen. Van ondersteunen bij campagnes tot de uitvoering. Ik heb echt een hele waslijst met wat ik heb gedaan en ben er super trots op wat ik hier allemaal heb mogen maken en leren!

"Iedere week heb ik wel weer iets gedaan wat me bij zal blijven. Toch vond ik het wel heel leuk dat ik mee mocht werken aan grotere campagnes zoals een interne Webinar van LinkedIn organiseren."
Lily de Lange

Kun je iets vertellen over de cultuur van Mobilis?

De cultuur van Mobilis is echt met open armen worden ontvangen. Je komt als student binnen en dan moet je even je weg vinden maar bij Mobilis vind je die weg heel snel. Het team neemt je echt gelijk mee en je voelt je erg op je gemak om jezelf ook gewoon te laten horen. Ondanks de corona periode hebben ze er alles aan gedaan om me mee in het bedrijf te nemen.

Wat is het leukste geweest in je stageperiode?

Iedere week heb ik wel weer iets gedaan wat me bij zal blijven. Toch vond ik het wel heel leuk dat ik mee mocht werken aan grotere campagnes zoals een interne webinar van LinkedIn organiseren. Ook de dagen dat ik onderweg ben geweest naar de verschillende kantoren vond ik leuk.

Wat zou je de volgende stagiair willen meegeven?

Als je een super leuke stage wilt die zeker zal bijblijven raad ik Mobilis zeker aan. Je komt in een leuk en hecht team die jou ook echt wil helpen groeien en waar je diverse werkzaamheden krijgt toegereikt.

Ga jij met ons de verbinding aan?

Stuur verhaal door