Ayman Dalleh, stagiair

"Ik heb ontzettend veel geleerd"

Ayman studeert Civiele Techniek en heeft als stagiair op het project Kempenbaan in Veldhoven gewerkt in zowel de uitvoering als technische werkvoorbereiding.

Hoe ben je bij Mobilis terecht gekomen?

Twee jaar geleden, op het project HOV2 ongelijkvloerse kruising van de Montgomerylaan, bezocht ik mijn medestudent die stage liep bij Mobilis. Hij vertelde wat hij allemaal mocht doen en hoe hij professioneel werd opgeleid. Dat bleef mij bezighouden en nu, twee jaar verder in de opleiding, heb ik mijn stage met een dikke 8 bij Mobilis kunnen afronden.  

"Een nieuwe stap in mijn carrière!"
Ayman Dalleh

Hoe heb je jouw stage bij Mobilis ervaren?

Ik heb ontzettend veel geleerd en vooral een hele toffe tijd gehad bij dit mooie bedrijf!
Op 21 januari 2021 liep mijn stage af, maar door de fantastische samenwerkingen heb ik de kans gekregen om mijn tijd naast school te benutten op het project.

Ik wil hierbij Arno Mulder, Martijn Meijer, Johan Luites, Ruud Zijlmans en Mark Pijnenburg bedanken voor de professionele begeleiding tijdens mijn gehele stage! Dank voor alle kennis! En dank aan alle andere collega's van Mobilis die op een manier betrokken waren bij mijn stage! 

Wat heb je tijdens je stage bij Mobilis gedaan?

In augustus begon ik mijn derde leerjaar met een stage bij Mobilis op het project Kempenbaan West - aansluiting A67. De tijd is voorbijgevlogen en voordat ik het wist zat mijn stage erop. Ik heb vooral de montage van de prefab kokerliggers en de afbouwfase van het verkeersviaduct voorbereid onder begeleiding van Arno Mulder.

Ga jij met ons de verbinding aan?

Stuur verhaal door