Slim verbinden doen we samen

TBI Infra wordt gevormd door Mobilis, Voorbij FunderingstechniekVoton en Struijk. Open, samen en trots werken TBI-ondernemingen aan samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise. Alleen met een integrale aanpak en door samen op te trekken, is een optimaal resultaat haalbaar. Wij stellen projectdoelen centraal.

Voton

Voton levert kwalitatief hoogwaardige betonnen heipalen in allerlei soorten en maten voor de infra-, woning-, water- en industriebouw. Samen met de opdrachtgever streven ze naar de best passende oplossing in de vorm van kwalitatief hoogstaande producten. Daarbij vinden ze het van groot belang goede en professionele service te bieden. De Voton fabriek is gevestigd aan het Noordzeekanaal in het Westelijk Havengebied van Amsterdam.

Voorbij Funderingstechniek

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Daarmee is het funderingsbedrijf toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Mobilis en Voorbij Funderingstechniek werken samen aan uitdagende infra projecten. 

Struijk

Struijk richt zich vooral op sloopwerk, grondwerk, bodem- en asbestsanering en rijplatenverhuur. Struijk vormt een versterking van de activiteiten van TBI Infra op het gebied van multidisciplinaire infrastructurele en –industriële projecten en met name op het gebied van circulariteit. Struijk wil garant staan voor een duurzame aanpak van het sloopproces waarbij ecologische, economische en sociale belangen optimaal tot hun recht komen. Struijk opereert zelfstandig en vanuit de eigen identiteit onder TBI Infra.