Future Proof op de Infratech 2019

Mobilis is met Croonwolter&dros en Voorbij Funderingstechniek exposant op de Infratech van 15 t/m 18 januari 2019, Ahoy Rotterdam.

Future proof

Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Integrale samenwerking

De TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Voorbij Funderingstechniek zijn future proof. Wij geloven stellig in de kracht van samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise van verschillende partijen. Wij bouwen gezamenlijk aan de RijnlandRoute, de Sluis in Eefde en de Maastunnel Rotterdam. Dit doen wij gezamenlijk: van funderingstechniek, civiele bouw tot intelligente technologie.

Hololens – experience

In onze stand hebben wij een hololens waarin wij alle facetten, die terugkomen in het bouwen van een tunnel, laten zien. We starten met de funderingswerkzaamheden zoals het heien van palen en het trillen van damwanden door Voorbij Funderingstechniek, gaan dan door naar alles wat komt kijken bij het ontgraven van een bouwkuip en het storten van beton en eindigen bij Croonwolter&dros voor de finishing touch op het gebied van intelligente technologie.

Wij zien u graag in de stand 1.421 van Mobilis-Croonwolter&dros-Voorbij Funderingstechniek.

U kunt zich hier registeren voor een gratis bezoek.

Stuur artikel door