Beheer & Onderhoud

Servicis is nu onderdeel van het Cluster Beheer en Onderhoud van Mobilis

Mobilis bouwt tunnels, bruggen, zuiveringen, gemalen, viaducten, sluizen en spoor- en stationsomgevingen. Denk hierbij aan Rotterdam Centraal Station, het Station Delft, de brug bij Ewijk-Valburg en de RijnlandRoute. Daarnaast werken we op industriële plants en aan de infrastructuur voor energie. Mobilis heeft daarom logischerwijs veel expertise over het beheer en onderhoud van beton en betonconstructies in huis. Die knowhow voegen we nu samen met de grote praktische ervaring die TBI-onderneming Servicis heeft met betonreparatie en betononderhoud.

De betonspecialisten van Mobilis en Servicis vormen vanaf 1 juni 2019 samen het Cluster Beheer en Onderhoud van Mobilis.

De ruim 60 medewerkers van het nieuwe Cluster Beheer en Onderhoud zijn op afroep actief, bij een calamiteit of in de vorm van gepland of ongepland onderhoud. Vaak is dat relatief kleinschalig werk dat om snelle actie vraagt. Daarnaast verzorgt dit cluster het reparatie- en onderhoudswerk dat volgt uit meerjarenonderhoudsplannen, DBFM-contracten en gebiedscontracten. Mobilis ontzorgt  van a tot z bij de instandhouding van uw assets.

De naam Servicis gaat weliswaar verdwijnen, het vakmanschap en de servicegerichtheid van de Servicis-collega's in het geheel niet. Binnen het Cluster Beheer en Onderhoud staan zij, als altijd, voor onze klanten klaar.

Lees meer over wat het Cluster Beheer en Onderhoud voor u kunt doen in onderstaande brochure of op onze website. 

Brochure Beheer & Onderhoud

Brochure Beheer & Onderhoud PDF

Stuur artikel door